L'Ajuntament anuncia la rehabilitació d'un altre edifici del Cabanyal

Guardar

La Junta de Govern local ha aprovat la rehabilitació de l'edifici situat en el número 6 de la plaça Mare de Déu de la Vallivana, en el barri del Cabanyal. Es tracta d'un immoble que compta amb dos locals en la planta baixa i una vivenda en la primera planta. La rehabilitació està adscrita al Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana.

El projecte dotarà de condicions de seguretat, habitabilitat i funcionalitat a dos locals: un de 43,53 metres quadrats construïts (39,94 m2 útils) amb accés des del carrer de Luis Despuig, 116; i un altre de 36,68 m2 construïts (29,85 m2 útils) des de l'esmentada plaça de la Verge de la Vallivana, 6; així com un habitatge de 87,32 m2 construïts (67,23 m2 útils) amb accés des de la mateixa plaça.

La regidora d'Habitatge i Patrimoni, Maria Oliver, ha explicat que des del Govern Municipal es continua «treballant per rehabilitar i millorar el barri del Cabanyal, donant-li continuïtat a la nostra acció per tal de reconstruir un barri que l'anterior equip de govern havia condemnat a la destrucció».

El projecte d'actuació inclou treballs de millora de la fonamentació i la solera, la renovació de la xarxa de sanejament, el reforç del forjat de la primera planta (incorporant-li capa de comprensió), i el repàs i reparació de la coberta (incorporant aïllament tèrmic i impermeabilització). En la façana se substituiran les fusteries exteriors i el trasdosat interior amb aïllament; mentre que a l'interior es preveu renovar la tabiqueria i els revestiments, definir noves distribucions, i habilitar noves instal·lacions d'electricitat, lampisteria, gas i ventilació. També s'instal·laran nous sanitaris, mobiliari bàsic de cuina i equipaments bàsics.

El projecte té un termini d'execució previst de dotze mesos, i compta amb un pressupost de 217.925 euros.

Destacats