L’Ajuntament amplia l’oferta de nínxols columbaris i senzills al Cementeri General i al de Benimàmet

Les obres han contemplat també la pavimentació de voreres per facilitar-hi l’accés.

Guardar

0608 nous nínxols General i Benimàmet (1)
0608 nous nínxols General i Benimàmet (1)

Les obres per dotar el Cementeri General de 176 nous nínxols columbaris i el Cementeri de Benimàmet de 50 nous nínxols senzills ja han finalitzat. Així ho ha afirmat el regidor delegat de Cementeris i Servicis Funeraris de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, qui ha destacat "la contínua inversió municipal per incrementar este servici".

Pel que fa a les actuacions al Cementeri General de València, han permés dotar este espai amb 176 nous nínxols columbaris en la secció 21, atenent així la creixent demanda d’este tipus de nínxols atesa la inèrcia dels darrers anys que ja han fet que les incineracions siguen més nombroses que les inhumacions als cementeris municipals de la nostra ciutat.

Estes obres s’han desenvolupat durant un mes i han tingut un pressupost total de 48.345,71 euros. A més, han inclòs l’adequació de la pavimentació de dos trams de vorera per facilitar l’accés de les persones al nou bloc construït.

D’altra banda també s’han executat les obres d’un bloc de 50 nínxols senzills en la secció 5 del Cementeri de Benimàmet, amb la corresponent pavimentació de l’espai d’accés al bloc construït. En este cas el termini també ha sigut d’un mes i el pressupost ha arribat fins als 48.389,06 euros.

"Treballem per la dignificació dels cementeris de la ciutat de València i per l’increment dels servicis que oferim a la ciutadania", ha afirmat Ramon, qui ha destacat que estes obres, planificades abans que començara la crisi sanitària per la COVID-19, s’han pogut dur a terme durant el mes de maig garantint totes les mesures de protecció i seguretat oportunes.

Destacats