L'Ajuntament acosta a la platja les persones majors dependents

Guardar

mayores playas
mayores playas

La Regidoria de Persones Majors ha organitzat, un any més, excursions que faciliten que els usuaris i les usuaries dels centres de dia municipals per a persones majors dependents es banyen a la platja. Amb esta iniciativa potencia l’ús d’un recurs normalitzat, els punts de bany accessibles, i fomenta “l’envelliment actiu”.

L’alcalde accidental i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, ha acompanyat hui 18 usuaris del centre de dia municipal de Tres Forques, que han disfrutat d’una d’estes excursions, a la platja de la Malva-rosa. Després de saludar tant els excursionistes com els funcionaris i membres de Creu Roja que fan possible esta activitat, el regidor ha recordat el compromís de l’equip de govern “de donar suport a este tipus d’iniciatives en què els majors, a més de mantindre un contacte amb la platja i activar els seus sentits, conviuen i disfruten d’una grata experiència”.

Es tracta d’una aposta per l’envelliment actiu”, ha destacat Calabuig, que a més ha afegit que entre els objectius d’este programa municipal es troben el de facilitar el contacte amb els recursos naturals i el d’oferir una opció diferent que trenque amb la quotidianitat de la vida dels usuaris i usuàries dels centres de dia.

La jornada de hui, en què han participat persones amb deteriorament cognitiu en diferents fases d’evolució, s’ha desenvolupat en el punt accessible ubicat en la posta sanitària número 1 de la platja de la Malva-rosa, espai en què, a més d’una zona d’esplai adaptada, hih a cadires especialitzades per al bany adaptat.

Destacats