L'Aeroport de València es proposa recuperar el vol directe a Nova York

Descobreix els vols directes amb els quals comptarà l’aeroport de València per a aquest estiu

Guardar

Aeropuerto_Valencia
Aeropuerto_Valencia

Aena invertirà 23 milions d'euros, abans de 2022, per a millorar les diferents infraestructures de l'aeroport, com els camps de vols, les pistes, els carrers de rodatge o l'adequació de la zona d'arribada de vols internacionals.

L'aeroport de Manises segueix consolidant-se com un dels principals aeroports espanyols. Així, per a aquest estiu, no solament ha programat 40.000 vols, sinó que comptarà amb noves rutes de vols directes, que ja han començat a operar des de l'últim diumenge de març, i seguiran vigents fins a l'últim diumenge d'octubre. Una proposta de vols que comptarà amb 81 destinacions diferents i 107 rutes, entre els quals es trobaran ciutats com Milà, Budapest, Brussel·les, Viena o Roma, entre altres.

Serà al juny quan es torne a recuperar el vol directe a Tel Aviv (Israel), una de les destinacions amb més èxit, així com els vols amb destinació a Astúries. Finalment, per a l'estiu de 2018, els valencians també podran optar per visitar, en vol directe, la localitat de Belfast, tots els dimarts i els dissabtes.

No obstant això l'aposta forta que s'ha anunciat des de la direcció de l'aeroport de Manises és la recuperació de la connexió directa amb Nova York. Un vol que, gràcies a la companyia Delta Airlines es va engegar en l'estiu de 2009, però que tres anys més tard va deixar d'operar. Hui dia, s'han proposat recuperar un dels vols directes que més èxit va tenir quan es va implantar. Aquesta voluntat coincideix amb la de la Fundació Turisme València i amb la de l'Agència Valenciana de Turisme. De moment, s'estan conjuminant esforços per a aconseguir que una companyia es vulga fer càrrec.

Destacats