L'activitat del Palau de Congressos de València genera en 2021 uns ingressos que dupliquen els de l'any anterior

Emiliano García: "La pandèmia ha accelerat els processos de digitalització i innovació, gràcies als quals s'ha optimitzat la gestió d'esdeveniments"

Guardar

Roda de premsa sobre les activitats al Palau de Congressos
Roda de premsa sobre les activitats al Palau de Congressos

L'agenda anual del Palau de Congressos de València ha registrat en 2021 un total de 84 esdeveniments i 50.925 assistents. D'ells, 19 van ser congressos i convencions, sent el 90% d'àmbit nacional i internacional i majoritàriament de tipus sanitari. Entre ells, destaquen el 43 Congrés Confederal de la UGT, XXIV Congrés Nacional de Psiquiatria, III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana o EANS Vascular & EANS Spine Training Courses.

Durant aquest període, a més, s'han presentat 89 candidatures de grans esdeveniments, que contribuïxen a enfortir la cartera actual i futura, la qual ja té confirmats 53 congressos fins a 2024. Emiliano García, regidor de Turisme i president del Palau de Congressos ha afirmat que "tot l'equip s'ha esforçat per fer créixer les seues fortaleses i s'han posat en pràctica nombroses actuacions que han permés desenvolupar, en un entorn greument afectat pel coronavirus, un procés de resiliència, obtenint uns ingressos que dupliquen els de 2020".

García ha destacat que "la pandèmia ha accelerat els processos de digitalització i innovació, gràcies als quals s'ha optimitzat la gestió d'esdeveniments. La sostenibilitat ha sigut també un altre dels grans reptes i s'han posat en marxa iniciatives que han permés la realització de projectes com la certificació de la petjada de carboni de l'activitat del Palau o l'enjardinament de zones exteriors per a enriquir l'experiència de l'usuari".

"Les previsions del Palau de Congressos per a 2022 mostren unes dades molt esperançadores", ha afegit García, "similars a 2019 i amb un fort component internacional, que aconseguirà el 53% del negoci. La cartera d'esdeveniments prevista per a l'any pròxim, ja té confirmats 28 congressos i convencions, als quals assistiran més de 21.000 persones".

En paral·lel al propòsit del Palau com a dinamitzador de l'economia a través de la seua activitat, i des d'una actitud responsable, que continue impulsant el compliment de protocols que permeten fer front al coronavirus, el Palau continuarà contribuint a fomentar el desenvolupament del turisme sostenible a València i assumint nous desafiaments que li permetran continuar incrementant la seua competitivitat en el sector del turisme de reunions.

Arxivat a:

Destacats