L'Abonament Transport Jove registra més de tres milions de desplaçaments durant 2016

Guardar

viv_balance_viajeros_metrovalencia_2016
viv_balance_viajeros_metrovalencia_2016

Els usuaris de l'Abonament Transport Jove van realitzar lany passat 3.057.504 desplaçaments, utilitzant els servicis de Metrovalencia, EMT i Metrobús, gràcies a l'acord amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)-Generalitat Jove i que permet aplicar un descompte del 15 % sobre l'Abonament Transport.

L'Abonament Transport Jove és un títol coordinat, vàlid durant 30 dies, des del primer ús, i que permet realitzar un número il·limitat de viatges i transbords entre els diferents operadors de transport de València i la seua àrea metropolitana.

El descompte del 15% s'aplica als jóvens entre 14 i 30 anys, ambdós inclosos, que disposen del Carnet Jove en vigor, gràcies a l'acord subscrit entre l'IVAJ i els diferents operadors de transports i que possibilita promocionar l'ús del transport públic entre els jóvens, fent més econòmics els seus desplaçaments.

Per a beneficiar-se d'este descompte els interessats deuen de presentar també el seu DNI, permís de conduir, passaport o targeta de residència a Espanya per a obtindre la targeta móbilis personalitzada amb la codificació Jove i que es denomina ÀT Jove. De manera que els titulars del Carnet Jove poden disfrutar d'este títol per un preu que oscil·la segons les combinacions zonals entre 38,25 euros a 67,25 euros.

Junt amb l'ÀT Jove, Metrovalencia, Metrobús i EMT compten amb un títol integrat de transport vàlid per a les zones A i B de l'àrea metropolitana de València, denominat Bono Transbord AB, i sense cap limitació per edat. El preu estipulat per al bo de deu viatges és de 15,50 euros, i dóna dret a un transbord durant els 90 minuts següents a la primera validació.

Increment de l'ús de l'Abonament Jove respecte a 2015

El any passat es van distribuir un total de 51.061 targetes d'estes característiques que van permetre realitzar als seus propietaris més de tres milions de viatges que s'han distribuït de la manera següent: 1.500.333 viatges corresponen a Metrovalencia; 875.178 a EMT; i 681.993 als diferents servicis de Metrobús.

L'ús de l'Abonament Jove ha experimentat un important creixement en 2016 que s'ha reflectit en un increment en la venda de targetes d'uns 20.000 suports més i un milió de nous desplaçaments respecte de 2015, la qual cosa suposa un increment del 60 % en el nombre de viatges realitzats. En 2015 es van distribuir 31.353 títols i es van aconseguir 1.908.460 viatges.

Arxivat a:

Destacats