Jordi Falgàs, guanyador del concurs de cartells de les Festes Populars de Patraix

Les Festes Populars de Patraix se celebraran del 5 al 14 d’octubre

Guardar

Iglesia de San Isidro Labrador de Patraix, Valencia.
Iglesia de San Isidro Labrador de Patraix, Valencia.

L'Associació Veïnal de Patraix presentava fa uns mesos les bases per al ja tradicional concurs de cartells de les seues festes populars, que se celebraran entre el 5 i el 14 d'octubre. Unes festes que, enguany, estaran dedicades a les Illes Canàries i que, com no podia ser d'una altra manera, ja compta amb el seu propi cartell. La decisió del jurat feia guanyador al treball del dissenyador gràfic, Jordi Falgàs, el treball del qual es convertirà en la nova imatge de les Festes Populars de Patraix 2018.

Un important reconeixement per a tots aquells artistes que, any rere any, volen aportar el seu granet de sorna a aquestes tradicionals festes i que, a més, no solament ha rebut el premi econòmic de 300 euros, sinó que es convertirà en la portada del llibre de memòria.

El treball del dissenyador recrea a la perfecció la unió entre València i les Illes Canàries, a través dels vestits regionals, fent una fusió que ha conquistat al jurat i que, sens dubte, també es guanyarà l'admiració dels veïns i veïnes d'aquest barri valencià.

Després de conéixer al guanyador del cartell, tan sols farà falta esperar per a conéixer el programa de festes. Patraix es prepara per a viure uns dies intensos, replets d'activitats per a tots els públics, en els quals es tornarà a fer ús dels diferents espais públics del barri per a crear eixe ambient de convivència tan característic de Patraix.

Destacats