Joan Ribó visita Alacant per a compartir una jornada de les Fogueres de Sant Joan

Guardar

Joan Ribó en les Fogueres d'Alacant
Joan Ribó en les Fogueres d'Alacant

L’alcalde de València, igual que ja va fer l’any passat per estes dates, s’ha desplaçat a Alacant per a compartir una jornada de la festa de les Fogueres de Sant Joan al costat de les alacantines i alacantins i acompanyat pel seu col·lega, l’alcalde Gabriel Echávarri. Ribó ha destacat que la seua visita era un acte de correspondència amb el qual volia plasmar la necessitat que les grans ciutats valencianes han de treballar braç a braç per a millorar juntes.

“València i Alacant estem treballant en unes mateixes coordenades. Jo vaig agrair moltíssim que l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, vinguera a les Falles, i esta visita és un acte de correspondència amb el qual també volem plasmar molt clarament la idea que totes les grans ciutats valencianes hem de treballar braç a braç per a millorar el nostre país”, ha afirmat este matí Joan Ribó, alcalde de València, en el transcurs de la seua visita, per segon any consecutiu, a la festa de les Fogueres de Sant Joan.

“El treball de les grans ciutats és determinant, i parle especialment de les quatre que sobrepassen els 100.000 habitants: Castelló, València, Alacant i Elx, de nord a sud”, ha afegit Joan Ribó, que l’any passat ja va estar a Alacant per estes dates, després que durant les sis legislatures de mandat del Partit Popular l’alcaldessa anterior no visitara ni una sola vegada Alacant durant les seues festes principals i a pesar que el govern era del mateix signe polític.

Ribó ha compartit esta jornada a Alacant amb els consellers Vicent Marzà, Vicent Soler i Gabriela Bravo, i també amb els tinents d’alcalde d’eixa ciutat, Natxo Bellido i Miguel Ángel Pavón.

Destacats