Ja hi ha data d'inauguració de la pista de gel de València

La pista de gel de la plaça de l'Ajuntament de València s'obrirà aquest divendres, 25 de novembre

Guardar

Pista de patinatge sobre gel de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament de València (Xisco Navarro)
Pista de patinatge sobre gel de Nadal de la Plaça de l'Ajuntament de València (Xisco Navarro)

Ja hi ha data per a la inauguració de la pista de gel de València per al Nadal de 2022. La plaça de l'Ajuntament de València tornarà a acollir la pista de patinatge a partir d'aquest divendres, 25 de novembre. I és que patinar s'ha convertit en un dels plans de Nadal a València per excel·lència. Per això, no és d'estranyar que, cada any, passen centenars de persones per aquesta pista de patinatge sobre gel.

La pista de gel de València portarà una important novetat enguany. I és que com ja va avançar Levante-emv, en aquesta ocasió no serà de gel, sinó d'un material sintètic lliscant que no sols fa la mateixa funció que el gel, sinó que és més sostenible, ja que no es necessiten els transformadors de llum.

Per descomptat, aquesta pista de patinatge tornarà a estar acompanyada pel carrusel de Nadal, que també estarà instal·lat a la plaça de l'Ajuntament de València, i pel gran arbre de Nadal que, enguany, torna a la plaça substituint a les boles gegants que es van instal·lar l'any passat.

No obstant això, caldrà esperar fins divendres que ve, 2 de desembre, a les 19.00 hores, per a saber com serà la il·luminació de Nadal a València per a enguany. El que ja es coneix és que comptarà amb un espectacle molt més cridaner, ja que es projectarà un videomapping sobre la façana del consistori amb imatges sobre la capitalitat mundial del disseny i la capitalitat verda que, segur, no deixa a ningú indiferent.

Arxivat a:

Destacats