Ja hi ha data per a la inauguració de l'Àgora de la plaça de l'Ajuntament de València

Aquest potent espai cultural acollirà durant tot l'any activitats

Guardar

Recreació de l'Àgora València
Recreació de l'Àgora València

Ja es coneix la data d'inauguració per a l'Àgora de la plaça de l'Ajuntament de València. Serà la pròxima setmana quan la ciutadania puga gaudir d'aquest potent espai cultural que, durant tot l'any, acollirà, en el cor de la ciutat, activitats per a tots els públics, trobades de professionals del sector del disseny i fins a una zona expositiva.

L'alcalde de València, Joan Ribó, així ho ha avançat durant la seua intervenció en la jornada 'València és capital: Disseny, gastronomia i talent', que se celebra en el marc de Mes de la Comunitat Valenciana a Madrid, i on ha presentat el denominat Districte Marítim de la Innovació i la Creativitat (District Design València), un espai d'acolliment a les capacitats creatives de la ciutat que tindrà una important projecció internacional.

D'aquesta manera, l'Àgora València es convertirà en l'epicentre de la programació de València Capital Mundial del Disseny 2022. Un espai cultural que, en 2023, es traslladarà a la Marina de València, concretament a eixe futur Districte del Disseny.

Realitzada per l'artista faller Manolo García, el sostre de l'Àgora simbolitzarà les ones de la mar mediterrània, il·luminant-se de nit com si fora un far. Una autèntica obra d'art l'estructura de la qual serà completament sostenible i respectuosa amb el medi ambient, encara que sense deixar de costat el disseny i l'estàtica.

Recreació Àgora València
Recreació Àgora València 

Aquesta instal·lació albergarà part de la programació que, de juny a desembre, es durà a terme per la capitalitat mundial del disseny. D'aquesta manera, s'organitzaran tallers, taules redones, conferències, a més d'acollir, també el mes de juny, el primer dels set Signature Events impulsats juntament amb la World Design Organization, que atrauran a més de dos milions de persones.

Així mateix, comptarà amb una pantalla gegant on es projectarà un vídeo sobre el procés de construcció de l'Àgora València, juntament amb altres continguts audiovisuals.

Arxivat a:

Destacats