Ja es pot gaudir de la Falla municipal de PichiAvo a través d'una app de realitat augmentada

Guardar

fallapichiavo
fallapichiavo

PichiAvo en col·laboració amb AmbiensVR i Turisme València presenten l'aplicació mòbil "PichiAvo Falla AR". Una app amb la qual es podrà veure la falla amb tot detall des del mòbil o tauleta, gravar-la, guardar-la i compartir-la. Gràcies a les noves tecnologies, la falla municipal es podrà gaudir virtualment dies abans de la Plantà del monument, i tindrà un "indult tecnològic" després de la Cremà.

L'app és gratuïta i es pot descarregar en els dispositius mòbils, tant en Android com en iPhone. L'eina estarà disponible en valencià, castellà i anglés i activa tot l'any.

Usar-la és molt senzill, descàrrega "Pichiavo Falla AR" en Google Play (Android) o App Store (Iphone), o escaneja el codi QR adjunt. Una vegada oberta l'app, només cal col·locar la falla 3d a través de la cambra del dispositiu per a poder veure-la en 360 graus. Aquesta aplicació mòbil de realitat augmentada, permet apreciar de prop tots els detalls de l'obra dels artistes. A més els usuaris tindrien l'opció de fer fotos, gravar-la en vídeo de 15 segons per a compartir-la en xarxes socials.

L'empresa AmbiensVR que desenvolupa aquesta app, té previst llançar noves eines en successives actualitzacions durant els dies de les Falles. En una d'elles, els usuaris podran acolorir la figura, de la mateixa manera que PichiAvo ho fan amb les seues formes i grafitis de colors tan característics.

"Procés Creatiu" és el títol de la falla de l'Ajuntament de València creada per PichiAvo. Una obra construïda juntament amb el taller d'artistes fallers Latorre i Sanz, que combina l'estil clàssic grec amb l'expressió de l'escriptura del grafiti i que es basa en la comèdia grega d'Aristófanes titulada "La Paz".

Arxivat a:

Destacats