L’IVAM proposa a les famílies transformar els seus espais amb ‘tape art’, dansa i animació cada cap de setmana

Guardar

Tallers de l'IVAM sobre el 'tape art' per a xiquets i famílies
Tallers de l'IVAM sobre el 'tape art' per a xiquets i famílies

 L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) convida  les famílies a jugar i intervindre en els seus espais amb cintes adhesives de colors utilitzant el ‘tape art’. El taller, que s’organitza els diumenges, permet crear murals i composicions efímeres  amb cintes de colors, en substitució dels clàssics pinzells.  Organitzat per Colectivo TAV (Tape Art València), aquest projecte  convida a explorar la zona a l’aire lliure del museu i transformar els  llocs compartits de manera sostenible i efímera.

La proposta d’activitats familiars també s’amplia amb el taller  creatiu ‘Art o garbat?’, del disseny i de l’activació del qual es fa  càrrec el cineasta Emilio Martí López. A partir de l’exposició ‘Pinazo  en l’espai públic’, els participants aprenen a animar dibuixos  mitjançant tècniques com el ‘stop-motion’, utilitzant aplicacions per  a dispositius mòbils. D’aquesta manera, els xiquets i xiquetes  descobreixen la figura del pintor valencià, activen la seua  creativitat i experimenten sensacions tàctils a partir de l’ús de  l’arena i el paper.

El programa de l’IVAM dirigit a famílies els caps de setmana es  completa amb ‘Famílies en dansa’, dinamitzada per l’artista  multidisciplinari Vicent Gisbert Soler. En aquesta activitat, els  diferents espais del museu es converteixen en un trencacaps  d’escenaris per a la dansa contemporània. L’objectiu és moure i  escoltar el cos treballant-lo com un element plàstic, expressiu i  comunicatiu, a partir del qual es produeix un retrobament amb la  creativitat i amb el gaudi a través de la dansa.

Per a participar en les activitats familiars, no cal tindre cap  coneixement previ, ja que el procés i l’experimentació en família són  el que més importa. La inscripció en els tallers és gratuïta i les dates i els horaris d’aquests es poden consultar en el web de l’IVAM.
 

Arxivat a:

Destacats