InnDEA València obri la inscripció del programa Factory Startup per al foment del talent i l'aprenentatge digital

Guardar

Inndea
Inndea

La Fundació InnDEA València, a través d'un grup de treball compost per emprenedors i emprenedores consolidats de la comunitat VIT Emprén, ha elaborat conjuntament i de forma col·laborativa un programa d'aprenentatge en innovació, creativitat i habilitats digitals adreçat a tots els ciutadans i ciutadanes que necessiten en el seu dia a dia les eines adequades per a la transformació digital.

El programa, que tindrà dos nivells -inicial i avançat- consta de 25 places i ja està oberta la inscripció a persones de totes les edats. InnDEA València, conscient a més de la discriminació de les dones en el món empresarial i tecnològic, prioritzarà la seua inscripció fins a completar la mitat de l'aforament.

El programa Factory Startup té com a objectiu fomentar el talent i les habilitats digitals. Es tracta d'un programa d'aprenentatge digital que estarà impartit per emprenedors i emprenedores amb àmplia experiència i que està dividit en dos fases. La primera fase inicial, que començarà el pròxim 7 d'octubre, té una duració de 8 setmanes i està dissenyada sobre la base dels continguts que emprenedors i emprenedores han compartit i que els hauria agradat tenir en els seus inicis.

La segona fase, planificada amb continguts avançats, tindrà una duració de 9 setmanes i estarà orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador/a o CEO, màrqueting, director/a de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Esta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements i compartir experiències.

El regidor d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que “amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l'Ajuntament de València patrocina este programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d'edat i a què pot accedir tothom independentment del seu nivell”. Peris recorda que actualment “hi ha una necessitat d'habilitats digitals per a quasi tots els treballs. En el futur, prop del 90% dels llocs de treball requerirà un cert nivell d'habilitats digitals. Cada dia més, hem de tenir habilitats digitals bàsiques, almenys, per a treballar, aprendre i participar en la societat”.

Segons dades de la Comissió Europea, en les previsions de l'Horitzó 2020 arribarem a més d'un milió de llocs de treball especialitzats sense cobrir on imperaran els coneixements de les noves tecnologies digitals.

Davant d’estes previsions, tenim una tasca a fer en l'aprenentatge digital”, assenyala Peris, qui a més ha destacat que València “té una importantíssima comunitat d'emprenedors i emprenedores innovadors, i la nostra ciutat s'ha consolidat com un referent local i nacional”.

Arxivat a:

Destacats