Inndea patrocina expoconectia 2016, destinat a persones amb diversitat funcional

Les Naus acolliran el pròxim dissabte este esdeveniment, en què persones amb discapacitat podran presentar els seus projectes innovadors

Guardar

La fundació InnDEA participa en esta jornada, dirigida completament per persones amb discapacitat, amb la col·laboració de moviments associatius de l’àmbit de la diversitat funcional, com és el cas de CAPAZIA.

ExpoConectia 2016 és un esdeveniment adreçat a persones amb diversitat funcional, així com també a les seues famílies i el públic en general. El director d’InnDEA, Rafa Monterde, destaca la importància de celebrar este tipus d’esdeveniments «on la integració és l’objectiu que cal complir per damunt de tot. La innovació social té com a centre d’acció totes les persones, aquelles que no tenen cap discapacitat i les que sí que en tenen», subratlla.

Durant la jornada del matí, les persones amb discapacitat que ho desitgen podran donar a conéixer el seu projecte, exposar-lo al públic i tindre la possibilitat de buscar gent per a sumar-s’hi.

De vesprada se celebrarà una jornada lúdica de portes obertes totalment gratuïta. Qui hi assistisca podrà comprovar els últims avanços en tècniques esportives adaptades, es mostraran les novetats en ajudes tècniques i hi haurà activitats infantils i música en directe. ExpoConectia tancarà amb una festa.

Destacats