Impuls a les obres de la Farinera del Grau, futur centre d’innovació i emprenedoria

Segons Gómez, el projecte “complementarà, millorarà i impulsarà el lideratge que volem tindre com a ciutat en l’àmbit de la innovació”

Guardar

0904 Gómez Farinera (I)
0904 Gómez Farinera (I)

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha firmat este matí l’acta d’inici d’obres de ‘La Farinera’, espai situat al carrer de Joan Verdeguer, que acollirà iniciatives emprenedores i d’innovació i compta amb una inversió d’uns 3,5 milions d’euros. Així ho ha anunciat la regidora després de l’acte de defensa de la candidatura de València per ser Capital Europea de la Innovació. Segons Gómez, el projecte de ‘La Farinera’ "complementarà, millorarà i impulsarà el lideratge que volem tindre com a ciutat en l’àmbit de la innovació".

Després de l’acte de defensa de la candidatura de València com a Capital Europea de la Innovació, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha anunciat la firma de l’acta d’inici d’obres de ‘La Farinera’ del Grau. Es tracta "d’una altra actuació que ens ajudarà a consolidar el projecte d’innovació que tenim a la ciutat de València, ampliant les instal·lacions i els recursos que dedicarem a la innovació econòmicai a l’emprenedoria".

El projecte compta amb una inversió d’uns 3,5 milions d’euros, "que anem a fer en un moment en què és important que els recursos públics posen en marxa el motor econòmic de la ciutat de València". Gómez ha destacat que, a més, "es rehabilita i regenera el nostre patrimoni industrial, molt abandonat en els últims 20 anys i que, a poc a poc, estem recuperant, com amb ‘L’Almàssera’ de Marxalenes i també amb iniciatives privades com ara Bombas Gens".

En eixe sentit, la vicealcaldessa ha ressaltat que la recuperació de ‘La Farinera’ "no només fa de motor i d’impuls econòmic, sinó que consolida el projecte de la innovació i rescata la memòria col·lectiva industrial de la nostra ciutat".

Arxivat a:

Destacats