Impressionant pedregada a València

La pluja, que no cessa des d'ahir, desborda les previsions

Guardar

barrac_carraixet
barrac_carraixet

L'ona de fred es combina en la capital de la Comunitat amb intenses pluges i calamarsades. No és la primera vegada que cau calamarsa esta setmana a València i des d'ahir plou amb intensitat tant en la ciutat com en les poblacions del voltant. No solament la neu està complicant la vida diària dels valencians. El barranc el Carraixet ha hagut de ser tallat per Emergències al seu pas per Vinalesa doncs s'ha desbordat, com ja ocorreguera el passat mes de desembre amb la gota freda.

A mitjan matí començava una intensa pluja acompanyada de calamarsa en la ciutat de València, deixant fins a 41 litres per metre quadrat, la qual cosa ha provocat que multitud de carrers es veren anegades d'aigua doncs els embornals no davallassen a bast. De la mateixa manera, s'ha hagut de tallar el tràfic en alguns passos inferiors de la ciutat com el del Camí Montcada o el carrer Clariano.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia les pluges continuaran al llarg del dia de hui i estaran acompanyades per tempesta elèctrica com ja ocorreguera ahir a la nit. A més, a la tempesta d'ahir se li sumava el vent que en algunes poblacions ha arrancat branques i fins i tot arbres, com l'Almàssera, sense haver de lamentar danys personals o materials.

Destacats