Hospitals i residències de majors continuen rebent material sanitari de protecció

La Generalitat continua treballant en l'arribada de nous vols amb més material sanitari

Guardar

material-sanitario (1)
material-sanitario (1)

Ahir aterrava a l'aeroport de València un nou avió procedent de la Xina amb més material sanitari, que completava la inversió d'11 milions d'euros que la Generalitat Valenciana va dur a terme per a nodrir els diferents centres sanitaris del material necessari per a evitar contagis i, així, frenar l'expansió del coronavirus. Així, al llarg de tota la vesprada i nit d'ahir, sis tràilers van traslladar tot aquest carregament per a la seua distribució.

Un total de 16 viatges van haver de realitzar els camions, des de l'aeroport fins al centre logístic, per a poder procedir a la gestió del material comprat per la Generalitat. I és que ahir van arribar 65 tones de material sanitari, que abasten 635 metres cúbics. Aquest enviament ha consistit en 506.800 màscares quirúrgiques, 994.450 guants, 216.860 equips de protecció EPI i 60.000 ulleres de protecció ocular.

Una vegada rebut tot el material al centre logístic, van començar les labors de repartiment als punts de distribució de Sanitat de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, per al seu posterior repartiment entre els hospitals i les residències de majors.

No obstant això, la Generalitat Valenciana no descansa, i continua treballant en nous vols del Pla Ruta de la Seda per a continuar enviant material sanitari als i les professionals que estan en primera línia de batalla.

En total, en els quatre vols que han arribat a la Comunitat Valenciana des que va començar la pandèmia, s'han rebut 5,3 milions de màscares, 1,2 milions de guants, 231.000 equips de protecció individual i 70.000 ulleres de protecció ocular.

Arxivat a:

Destacats