L'Hospital Malva-rosa licita el projecte de reforma integral de tot l'edifici

Guardar

Hospital Malvarrosa
Hospital Malvarrosa

El Departament de Salut Clínic-Malva-rosa ha licitat la redacció del projecte de la reforma integral que es durà a terme a l'Hospital Malva-rosa. L'import és de 400.000 euros i inclou la inspecció tècnica de l'edifici, l'adaptació a la normativa urbanística, la redacció dels projectes d'obres i instal·lacions, activitat i de l'estudi de seguretat, així com per als treballs de direcció d'obra.

L'Hospital Malva-rosa es va construir sobre l'any 1924. A causa de l'antiguitat de tots els edificis que comporten el complex, i d'acord amb el compliment de la normativa d'aplicació, es realitzarà prèviament a la reforma una inspecció tècnica d'edificacions de tots els pavellons, inclòs el Centre de Salut. Després d'aquesta inspecció, s'establirà l'estat de conservació dels edificis i el plantejament de les corresponents obres de conservació/rehabilitació, tenint en compte els requisits funcionals.

La reforma de l'Hospital Malva-rosa abastarà tots els Edificis (D, E, B, C, H i G) excepte el Centre de Salut (A) que ja va comptar amb una reforma integral fa uns anys.

Actuacions per a la implantació dels equips INVEAT

Paral·lelament, enguany també s'han adjudicat a l'Hospital Malva-rosa altres expedients per a la implantació d'equipament emmarcat dins del Pla d'Inversions en Equips d'Alta Tecnologia del Sistema Nacional de Salut (INVEAT) i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Aquests expedients inclouen l'obra per a la reforma de l'àrea de Radiodiagnòstic on se situarà el nou equip de ressonància magnètica i la substitució del TAC actual. El TAC compta amb un pressupost de 490.292,00 euros i la ressonància magnètica amb 669.231,64 euros.

Aquesta reforma en l'àrea d'actuació se centra en canvis de distribució i obra civil, renovació de revestiments i actualització d'instal·lacions per a la correcta implantació dels equips d'alta tecnologia.

En concret, s'ha adjudicat la redacció del projecte de direcció d'obra de les sales de ressonància i TAC per un import de 35.960,00 euros. De la mateixa manera, està pendent de publicació l'expedient d'execució de l'obra per un import de licitació de 604.974,95 euros.

Arxivat a:

Destacats