Aquest és l'horari especial de Metrovalencia per a nit de Cap d'Any

Metrovalencia amplia el seu servei des de la nit del 31 de desembre fins a l'inici del servei regular l'1 de gener de manera ininterrompuda

Guardar

Interior d'un vagó de Metrovalencia
Interior d'un vagó de Metrovalencia

Metrovalencia amplia el seu horari i tindrà un servei especial per a facilitar la mobilitat durant la nit de Cap d'Any, permetent que la gent puga deixar el seu vehicle privat a casa i gaudir amb tranquil·litat de les diferents i diverses opcions d'oci previstes per a una de les nits més festives de l'any.

Així, el pas de trens i tramvies es mantindrà de manera ininterrompuda des de la nit del 31 de desembre fins al matí de l'1 de gener, quan es reprendrà la freqüència habitual.

En aquest sentit, el dispositiu especial que ha elaborat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) incrementarà l'oferta habitual que s'ofereix, dins de la iniciativa "A la Lluna de Metrovalencia", durant les nits dels divendres, dissabtes i vespres de festius.

Línies de metro

Amb el servei especial de nit de Cap d'Any els destins a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei fins a les 3 hores de la matinada, aproximadament, des de les estacions de la ciutat de València.

A partir d'eixa mateixa franja horària i fins a l'inici del servei de l'1 de gener, els trens finalitzaran en Aeroport, Marítim Serrería, Alboraia-Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minuts en els trams comuns subterranis.

Línies de tramvia

En la Línia 4 (Dr. Lluch - Mas del Rosari) i Línia 6 (Tossal del Rei - Marítim) se circularà tota la nit amb una freqüència de pas als seus destins de 40 minuts, tenint en compte que la Línia 4 tindrà com a final Vicente Andrés Estellés, excepte dos trens que arribaran a Mas del Rosari.

En la Línia 8 (Neptú-Marítim) hi haurà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 04.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servei regular de l'1 de gener.

En la Línia 10 (Alacant-Natzaret) se circularà tota la nit amb una freqüència de 40 minuts fins a Natzaret i 20 minuts fins a Ciutat dels Arts i Ciències Justícia, fins a enllaçar amb el servei regular de l'1 de gener.

Destacats