Horari especial d'EMT València per a Tots Sants

Coneix el servei especial d'EMT per a arribar al cementeri de València en Tots Sants

Guardar

Autobús híbrid de l'EMT
Autobús híbrid de l'EMT

L'horari especial d'EMT València per a arribar al cementeri amb motiu de Tots Sants arrancarà aquest divendres, 28 d'octubre, i es mantindrà fins al pròxim 1 de novembre. I és que durant aquests dies, s'espera una major afluència de persones usuàries que utilitzen els autobusos de l'EMT per a anar al Cementeri General de València. Aquests són els horaris especials de l'EMT:

Les línies 9, 10 i 99 de l'EMT incrementaran les seues freqüències del 28 d'octubre a l'1 de novembre. A més, es posarà una línia d'autobús especial per a arribar al cementeri de València, que estarà disponible del 31 d'octubre a l'1 de novembre. Aquesta línia connectarà el Cementeri General amb el centre de València, concretament amb el carrer Periodista Azzati. L'horari serà des de les 8.15 fins a les 18.00 hores.

Finalment, cal destacar que EMT València oferirà, a més, des del dissabte, 29 d'octubre, fins al dimarts, dia de Tots Sants, una connexió d'autobús gratuïta per a acostar a les persones usuàries des del Tanatori Municipal a l'ampliació del cementeri. Aquesta línia llançadora funcionarà entre les 9.10 hores i les 18.10 hores, i tindrà una freqüència de deu minuts.

EMT ha posat en marxa un servei d'informació per a acostar aquest reforç de les línies a la ciutadania i, d'aquesta manera, facilitar els desplaçaments de les persones usuàries. Així mateix, es pot consultar en la secció "Última hora" de la pàgina web de l'EMT, l'App i xarxes socials.

Arxivat a:

Destacats