Hard Rock Café aterrarà a València

Amb aquest nou local es preveu la creació de cent llocs de treball

Guardar

hard_rock_cafe_macau
hard_rock_cafe_macau

Hard Rock Café ultima els detalls per a la seua pròxima obertura en la nostra ciutat. I és que a la fi de març o principis d'abril, València formarà part de les ciutats que alberguen un dels locals amb més èxit.

Valencia acogerá el nuevo Hard Rock CaféBarcelona, Eivissa, Madrid o Sevilla són alguns dels punts d'Espanya en els quals s'ha instal·lat aquest famós local de rock. De fet, amb la seua pròxima obertura en la nostra ciutat, Espanya serà el segon país, després dels Estats Units, amb més Hard Rocks del món.

Hard Rock Café València, que se situarà en l'edifici Rex del carrer Marqués de Sotelo, comptarà amb dues plantes en les quals s'instal·larà un restaurant amb capacitat per a 350 persones, que gaudiran de l'autèntic menjar americà, un espai per a música en directe i el famós Rock Shop, un espai on trobaràs una gran varietat de marxandatge, com a samarretes, gorres o clauers, entre altres.

1.200 metres quadrats al més pur estil rocker. Objectes de culte al rock, que donen els mateixos grups famosos, decoraran tot el local. En aquest sentit, el local de València comptarà amb objectes exclusius pertanyents a Madonna i U2, així com peces d'artistes tan coneguts com Shakira, Maná o Aerosmith.

A més, amb l'obertura d'aquest nou Hard Rock es preveu la generació del voltant de cent llocs de treball anuals. Una oportunitat perfecta per a aquells apassionats de la música.

Destacats