Habilitada una zona d'esplai per al veïnat al solar de la nova alcaldia de Cases de Bàrcena

Guardar

1225 EMBARGADA zona d'esplai Alcaldia Cases de Bàrcena 1
1225 EMBARGADA zona d'esplai Alcaldia Cases de Bàrcena 1

La regidora de Gestió de Recursos de l'Ajuntament de València, Luisa Notario, ha anunciat la construcció d'una zona d'esplai per a la ciutadania en la parcel·la posterior que hi ha en la futura seu de l'Alcaldia de Cases de Bàrcena. "Estem davant una nova actuació fruit de les demandes fetes pels veïns i veïnes a través dels pressupostos participatius DecidimVLC, en aquest cas en l'edició 2018/2019, per suggerir la instal·lació de paellers, taules, ombres, etc. tot mantenint l'ús d'horta urbana", ha explicat.

La intervenció consisteix en la demolició dels coberts que s'utilitzaven com a magatzems i xicotets corrals, que es troben estructuralment molt danyats, i la seua posterior reconstrucció atenent els límits marcats pel Pla General d'Ordenació Urbana. A més, s'executarà una solera de formigó sobre la qual es construirà un paeller i s'instal·laran unes taules de fusta amb bancs. La nova zona es dotarà de subministrament d'aigua, sanejament i enllumenat connectant-la amb la seu de la nova Alcaldia de Cases de Bàrcena, ara mateix en construcció. L'actuació contempla també desbrossar tota la zona, sanejar i podar els arbres fruiters de la parcel·la rústica, així com una palmera i un xiprer.

"Des del servici d'Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics s'està fent un gran esforç per actuar en tots els pobles de la ciutat de València, tant pel que respecta a projectes d'enllumenat públic com en actuacions per millorar l'accessibilitat i l'eficiència energètica en edificis municipals o la rehabilitació d'espais i edificis patrimonials per a protegir-los i dotar de nous recursos i espais d'oci als veïns i veïnes d'aquestes zones de la ciutat tan oblidades en èpoques passades", ha destacat Notario.

L'obra ha començat ja a executar-se i s'estima una duració de 30 dies. El pressupost total arriba als 17.432,37 euros, IVA inclòs.

Arxivat a:

Destacats