Grup Saona obri un nou restaurant a València i ja suma 13 en la Comunitat Valenciana

Guardar

restaurante_saona
restaurante_saona

El Grup Saona obrirà aquest dijous un nou restaurant en l'avinguda d'Aragó de València, un espai que oferirà una gastronomia mediterrània acompanyada de les últimes tendències gastronòmiques, com el poké de pollastre amb salsa yakitori, alvocat i portobello o la causa de Lima de pollastre i ají groc.

Saona obri nou local en la capital del Túria només un mes després de la seua última obertura a Madrid, per la qual cosa el grup ja compta amb 13 restaurants en la Comunitat Valenciana i cinc a Madrid, ha assenyalat la companyia en un comunicat.

El fundador del Grup Saona, Gonzalo Calvo, ha destacat que estan "molt il·lusionats" amb aquesta nova obertura i "molt agraïts" per l'acolliment que ha tingut el seu concepte: "Esperem continuar portant a més llocs la nostra essència mediterrània".

Aquest nou local, que disposa d'una superfície de 300 metres quadrats repartits entre sala i terrassa i té capacitat per a 120 comensals, ha sigut dissenyat per l'estudi d'interiorisme Tarruella Trenchs.

"Sempre busquem crear espais que tinguen un ambient mediterrani molt cuidat, en el qual el client perda la noció del temps i puga desconnectar de la rutina mentre gaudeix menjant a bon preu", ha explicat Calvo.

El restaurant ofereix una gastronomia mediterrània en la qual destaquen plats com l'arròs melós de llamàntol, la fideuà de gambes, alls tendres i espàrrecs bladers o l'ou estavellat amb encenalls de pernil i xips de creïlla. A més, també es podran assaborir les "últimes tendències" gastronòmiques, com el poké de pollastre amb salsa yakitori, alvocat i portobello o la causa de Lima de pollastre i ají groc.

"Amb la nostra gastronomia volem que els clients gaudisquen de plats rics i saludables elaborats diàriament amb ingredients de qualitat", ha subratllat el fundador de Grup Saona, que ha afegit que tenen previst obrir dos nous locals abans d'acabar l'any, un en la Comunitat i un altre a Madrid.

"Estem molt contents amb el ritme d'obertures i esperem acabar l'any amb 20 locals operatius i 70 nous llocs de treball", ha ressaltat Calvo.

Destacats