Gómez: "Irrita que una persona de barri que ve d'una família treballadora puga estar al capdavant de les institucions"

La socialista Sandra Gómez inicia l'any electoral presentant una campanya que se centrarà en els barris de València

Guardar

Sandra Gómez durante la presentación de la campaña #MeRepresenta a l'alcaldia de València
Sandra Gómez durante la presentación de la campaña #MeRepresenta a l'alcaldia de València

El PSPV-PSOE de València ha iniciat l'any electoral presentant la campanya #MeRepresenta de Sandra Gómez, candidata a l'Alcaldia de València. Una sèrie d'accions que estaran molt centrades en els barris de la capital del Túria.

I és que com ha destacat la mateixa Sandra Gómez en roda de premsa "posarem en el centre de la nostra acció política el que veritablement importa: la València real. Perquè soc com ells i estic orgullosa de ser de barri enfront d'aquells poders econòmics o sectors conservadors als quals els irrita que una persona que ve d'una família treballadora puga estar al capdavant de les institucions".

En aquest sentit, Gómez ha subscrit "un contracte públic" comprometent-se "amb la majoria de la gent de València: famílies treballadores, autònoms, comerciants... persones afectades per la dificultat econòmica que estem patint i que necessiten un ajuntament que se centre en l'important".

Per això, la candidata a l'alcaldia ha incidit en el fet que "la ciutadania ha de saber que tindrà al capdavant de les institucions una alcaldessa que donarà la cara en aquestes circumstàncies d'especial dificultat: donarem el millor de nosaltres mateix, treballarem i ens deixarem la pell per poder enfrontar-nos a aquestes especials circumstàncies i que la majoria de la gent puga continuar amb el seu projecte de vida".

Accions de proximitat en els barris

Per això, Sandra Gómez ha anunciat que el PSPV-PSOE realitzarà diferents accions de proximitat en els barris de València. "En el PSPV-PSOE som de barri, les nostres vides discorren en els nostres barris i quan estem al capdavant de les institucions estem a peu de carrer".

Una circumstància que, tal com ha ressaltat, no l'ha perduda en aquests anys i no suposarà cap revolució durant la campanya. "No compartisc pujar a una talaia a fer grans discursos perdent la proximitat que hem de tindre els representants públics. Ara no farem grans actes però sí que farem accions de tu a tu creant espais de proximitat, espais on la ciutadania puga parlar amb mi sense haver de desplaçar-se fins a l'Ajuntament", ha asseverat.

Destacats