Gómez: "El pavelló no és un xec en blanc. El València CF ha d'acabar l'estadi"

La vicealcaldessa de València recorda que els avanços amb el poliesportiu són fruit de la pressió de les administracions

Guardar

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha subratllat que el València CF ha presentat el projecte del nou poliesportiu de Benicalap a l'Ajuntament de València gràcies al treball realitzat des de les administracions. Gómez ha recordat que ha sigut la pressió que han exercit alguns dirigents polítics sobre els propietaris del club la que ha provocat que finalment el València complira amb el seu compromís amb la ciutat i amb el barri.

"Cal dir-ho clarament: la postura que hem mantingut alguns dirigents polítics sobre el València perquè complira amb aquesta ciutat està donant resultats. Portàvem 12 anys sense saber res del pavelló i de sobte aquest últim any s'han posat les piles i van fent avanços com el de presentar el projecte del nou pavelló, cosa que celebrem", ha manifestat la vicealcaldessa.

Gómez, en qualsevol cas, ha desvinculat el projecte del nou poliesportiu de Benicalap de l'ATE que està pendent de resolució: "Vull recordar que el pavelló és un deute que té el València amb Benicalap a canvi de perdre la major parcel·la pública del barri, que es va vendre al club en el seu moment i que és on està hui radicat el futur estadi. Això no té res a veure amb l'ATE, encara que hi haja gent que ho estiga intentant mesclar. L'obligació de construir un poliesportiu està recollida en un conveni bilateral entre l'Ajuntament i el València CF i eixe conveni continua vigent, per la qual cosa no té res a veure amb l'ATE. El pavelló no és un xec en blanc, han d'acabar l'estadi", ha defensat.

La vicealcaldessa ha comparat aquesta situació amb la de l'hotel pendent de construir a l'entorn de l'actual Mestalla. "Com ocorre amb el pavelló, l'hotel continuarà malgrat que s'anul·le l'ATE perquè no té res a veure".

Finalment, Gómez ha exigit a la propietat del club un compromís que es completaran les obres del nou estadi per a mantenir la vigència de l'ATE. "L'Ajuntament condiciona la vigència de l'ATE al fet que el club preste la fiança necessària per a acabar les obres. No puc fiar-me amb un document de huit fulles. No puc fiar-ho a la paraula de la propietat que és Meriton. Ho sent molt, però jo no. Hi haurà altres polítics que sí i hauran d'explicar per què", ha finalitzat.

Destacats