Gaudeix de l'art de la indumentària valenciana en la Falla Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu

]Dijous que ve 19 donarà començament la setmana cultural de la falla que girarà sobre la vestimenta tradicional

Guardar

fb_img_1484034057419
fb_img_1484034057419

El pròxim 19 de gener a la vesprada tindrà lloc la inauguració de la Setmana Cultural de la Falla Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu. Per a la present edició, i ja van moltes al llarg de la història de la comissió, la temàtica escollida ha sigut la indumentària valenciana.

screenshot_20170110-083640Exposició, xarrades i activitats donaran a conéixer a tot aquell que s'acoste el cap de setmana a la Falla l'interessant món de la vestimenta valenciana tradicional. "Com a tots els fallers ens apassiona el món de la indumentària així que a l'hora de triar la temàtica per a esta edició decidim que la nostra setmana cultural giraria entorn del món de la indumentària que és molt complex i interessant, a l'una que desconegut", assenyala Laura en representació de la falla.

Entre les activitats que s'han programat el dijous 19 serà la inauguració de l'exposició d'indumentària i la presentació dels diferents col·laboradors de la setmana cultural. Després de l'acte tindrà lloc una àgape per a tots els presents.

Ja entrat el cap de setmana, el divendres tindrà lloc una desfilada de roba interior tradicional de Margarita Vercher, el dissabte tots aquells que vulguen podran acudir a l'excursió al Museu Valencià d'Etnologia per a veure l'exposició d'"Inventant la tradició". Per a tancar els actes d'esta edició, el diumenge al matí es realitzarà un taller de perruqueria i maquillatge valenciana i a la vesprada els presents gaudiran d'una desfilada de teixits de la mà de Bartual Teixidors.

Arxivat a:

Destacats