Gastrotallers i activitats en el mercat de Jesús per a celebrar els productes de temporada

La Mercafesta en el mercat de Jesús començarà a partir de les 11.00 hores d’aquest dissabte

Guardar

plac%cc%a7a_de_jesus_valencia
plac%cc%a7a_de_jesus_valencia

Aquest cap de setmana, el mercat de Jesús es converteix en l'epicentre de les Mercafestes. Com cada mes des que es posara en marxa aquesta iniciativa, els mercats municipals s'omplen de festa per a retre homenatge als productes de temporada. Així, aquest mes li toca el torn al mercat de Jesús, que acollirà, aquest dissabte, 7 de setembre, una increïble festa en la qual la carabassa serà la principal protagonista.

Tallers infantils, lliurament de merchandising i animació dins i fora del mercat t'estaran esperant aquest dissabte d'11.00 a 14.00 hores. La Mercafesta del mercat de Jesús comptarà, ni més ni menys, que amb diferents mercatallers per als més menuts, així com un gastrotaller, que començarà a les 12.00 hores, i que serà impartit pel xef Lluís Penyafort de Lalalá Food Brands.

Una oportunitat única per a traure-li el màxim partit a la carabassa, el producte estrela del mes, i de manera completament gratuïta. Les Mercafestes van començar a organitzar-se a partir del mes de gener i, des de llavors, ja han passat per diferents mercats municipals, com el mercat de Rojas Clemente, el de Russafa o el de Benicalap.

Però això no acaba ací. I és que encara queda molt per celebrar: 19 d'octubre en el mercat de Torrefiel (caqui); 16 de novembre en el mercat d'Algirós (taronja); 14 de desembre en el mercat de Castella (carxofa); 18 de gener en el Mercat Central (faves); i, finalment, el 22 de febrer en el mercat de Benimàmet (galeres).

Aquesta iniciativa, impulsada per Mercavalencia, i en col·laboració amb l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de València, té com a objectiu conscienciar a la ciutadania de la importància de consumir productes de proximitat, al mateix temps que es reforça el consum del producte de temporada.

Així, amb les Mercafestes el que es pretén no només és que, cada vegada més, s'associe la temporada amb un producte determinat, sinó que es torne a apostar pels productes de proximitat el cultiu de les quals contamina menys, són més saborosos i, a més, forma part de la identitat i la cultura valenciana.

Arxivat a:

Destacats