Els focs artificials tornen a València el dissabte: hora i ubicació

Esta és la programació pirotècnica de la Gran Fira de València 2024 per al 13 de juliol

Guardar

Imatge d'un castell de Falles en València / Foto: Junta Central Fallera
Imatge d'un castell de Falles en València / Foto: Junta Central Fallera

La programació pirotècnica de la Gran Fira de València 2024 torna el dissabte, dia 13 de juliol, amb un nou tret que farà vibrar a valencians i visitants. Serà la pirotècnia Vulcano l'encarregada de fer realitat esta nova cita amb la pólvora amb el seu espectacle COSMOS. Encara es desconeixen els detalls sobre com serà el tret, però sí que s'ha anunciat hora i ubicació de l'espectacle pirotècnic del dissabte a València.

La segona trobada amb la pólvora dins de la Gran Fira de València serà el dissabte, dia 13 de juliol, a les 00.30 hores. La ubicació del tret serà en el Pont de Montolivet. Cal recordar que este espai, que ja ha sigut utilitzat per a altres espectacles pirotècnics permet una major visibilitat del tret i, a més, una major proximitat del públic que convertixen en únics tots els trets que es realitzen en esta zona.

A més, encara que caldrà esperar un poc per a conéixer més sobre l'espectacle de pólvora del dissabte a València, el que és cert és que la pirotècnia Vulcano mai defrauda. L'originalitat i espectacularitat dels seus trets sempre són el seu segell d'identitat. Per tant, si eres amant de la pólvora no pots faltar a la cita.

Tret d'un castell de pals en la ciutat de València
Tret d'un castell de pals en la ciutat de València

Programació pirotècnica de la Gran Fira 2024

Per davant, encara queden diversos espectacles de foc que inundaran de pólvora la capital del Túria este mes de juliol. Així, el 20 de juliol, en el pont de Montolivet, València viurà un altre gran Piromusical que serà a càrrec de la pirotècnia Valenciana. En esta ocasió, el tret començarà a les 00.30 hores.

Cal recordar que dissabte passat, Caballer FX disparara el primer piromusical de música techno de València amb 1.300 ordes de tret que es van sincronitzar amb la música de l'artista sonor Pablo Iglesias "Opio del Mono" i que van generar un espectacle de gran intensitat que va envoltar tot el perímetre de la plaça de l'Ajuntament amb efectes terrestres, aeris i sonors.

Ja l'últim cap de setmana de juliol, València serà testimoni del Ball de Dracs i Dimonis. El dissabte, dia 27 de juliol, la plaça de l'Ajuntament de València albergarà este esdeveniment pirotècnic en el qual participarà la pirotècnia Tamarit i els Dimonis de Massalfassar. El tret començarà a les 23.59 hores, i fusionarà el millor del Correfoc, amb eixes estructures de foc que sempre sorprenen el públic, amb els trets de Tamarit. Un espectacle únic que inundarà de foc la catedral de la pólvora.

L'última cita amb la pólvora que, a més, posarà el fermall d'or al cicle 'Els Focs de la Fira' serà el diumenge, dia 28 de juliol, amb un castell de focs artificials en la plaça de l'Ajuntament de la mà de la pirotècnia Martí. Este tret començarà a les 23.00 hores.

El regidor de Falles de l'Ajuntament de València, Santiago Ballester, ha assegurat que "des que vaig assumir el càrrec, vaig adquirir un compromís en ferm amb la pirotècnia. Totes les festivitats tenen el seu espectacle pirotècnic i la Gran Fira no pot ser menys. Durant el mes de juliol, els trets són habituals però ara adquirixen entitat pròpia i es veuen dignificats amb els focs de la Fira". Per a Ballester, "en esta Fira, tindrem propostes pirotècniques de diferent naturalesa, innovadores i buscant sempre l'aprovació del públic".

Arxivat a:

Destacats