La Fira Medieval torna al passeig marítim de València: estes són les dates

La Fira Medieval de València arribarà durant el mes d'abril amb soc àrab

Guardar

Espectacle de foc a una Fira Medieval
Espectacle de foc a una Fira Medieval

La Fira Medieval de València 2024 torna al passeig marítim de la ciutat durant el mes d'abril. Concretament, seran els dies 19, 20 i 21 d'abril quan València viatge a l'edat mitjana amb este gran mercat medieval i soc àrab que s'instal·larà a la platja de les Arenes de València. Un esdeveniment, organitzat per La Máquina de Cronos i l'Agrupació de Moros i Cristians del Marítim de València, que no et pots perdre este mes d'abril.

Així, amb motiu de la celebració del Mig Any 2024, el passeig marítim de València serà l'escenari, un any més, d'esta espectacular Fira Medieval que, cada any, atrau multitud de persones i que oferix animacions medievals en l'arena de la platja; música de folklore i dansa; i per descomptat, recreacions històriques. A més, desenes de llocs d'artesania i gastronomia t'estan esperant.

I és el que el mercat medieval compta amb artesania de tota mena: des de tèxtil i marroquineria, fins a decoració, encens o joguets. Així mateix, esta fira comptarà amb gastronomia i tavernes, així com un racó àrab on degustar dolços típics acompanyats d'un te.

Espectacle de foc en una fira medieval i mercat medieval com el d'aquest cap de setmana / Foto: andreas brun
Espectacle de foc en una fira medieval i mercat medieval com el d'aquest cap de setmana / Foto: andreas brun

Sens dubte, un esdeveniment únic que no et pots perdre els dies 19, 20 i 21 d'abril a la platja de Les Arenes de València. Però no serà l'únic esdeveniment medieval que es realitze a València. I és que la localitat d'Ontinyent acull també la seua gran Fira Medieval que va haver de suspendre a causa de l'incendi en Campanar.

Ontinyent Medieval 2024 se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'abril en el centre històric d'esta localitat de la província de València. El mercat se situarà en la superfície compresa entre el pàrquing del Regall, la plaça Major i la plaça de Baix i l'horari serà el següent: la inauguració serà el divendres dia 5 a les 18.00 hores, sent la cercavila a les 19.30 hores i el pregó inaugural a les 20.00 hores; i concloent a les 22.00 hores del diumenge dia 7. Tant el dissabte com el diumenge, Ontinyent Medieval obrirà a les 10.30 hores.

Destacats