Finalitza la reurbanització del carrer Vicent Brull

Guardar

Cabanyal
Cabanyal

L'Ajuntament obrirà demà, dimecres 18 de setembre, el tram del carrer Vicent Brull comprés entre Vicent Gallart i l'avinguda Mediterrani, en el Cabanyal. Els treballs de reurbanització d'aquesta via s'emmarquen en un conjunt d'obres que s'executen en el barri, l'evolució de les quals ha sigut objecte d'una reunió que han mantingut hui la regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, amb l'associació de veïns i veïnes el Cabanyal-Canyamelar.

La regidora Sandra Gómez ha assegurat que des de la seua delegació s'està treballant per a "donar l'impuls definitiu a la regeneració d'una de les zones més degradades del Cabanyal-Canyamelar", i en aquest context s'han dut a terme les obres que s'han iniciat aquest mes per a finalitzar la reurbanització de l'avinguda Mediterrani i Doctor Lluch i que s'uneixen també al començament de les obres de reurbanització del carrer Sant Pere.

Així mateix, ha manifest que té previst la presentació del projecte de remodelació de la plaça del Rosari que també començaran aquest mes i posteriorment realitzarà un recorregut per alguns dels carrers del barri per a comprovar el desenvolupament de les obres de reurbanització que, segons ha ressaltat, "estan recuperant espai públic per als veïns i veïnes. D'aquesta manera, a més de l'obertura del carrer Vicent Brull, Sandra Gómez visitarà demà les obres de reurbanització del Jardí Lorenzo de la Flor.

Destacats