Finalitza el termini per a presentar-se a la convocatòria Retos VLC

Guardar

nueva-plaza-ayuntamiento
nueva-plaza-ayuntamiento

El termini per a presentar-se a la convocatòria municipal Retos VLC, impulsada per València Activa i VLC Tech City per buscar solucions innovadores per als nous reptes dels diferents sectors econòmics i productius de la ciutat, finalitza demà, dijous 15 d'octubre. Aquesta nova línia de subvencions compta amb 450.000 euros d'inversió global, i destinarà fins a 10.000 euros per a les empreses i/o persones que realitzen projectes que es puguen desenvolupar per ajudar als diferents agents econòmics de la ciutat.

La regidora de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha recordat que aquesta iniciativa busca projectes pilot de solucions, productes, servicis i iniciatives basats en la ciència i la tecnologia que oferisquen eines aplicables en els diferents sectors seleccionats en aquesta convocatòria", i ha aclarit que "l'objectiu d'aquesta subvenció és la recuperació econòmica, la transformació i l'adequació al nou context generat en l'escenari post covid-19".

La Regidoria de Desenvolupament Innovador dels sectors Econòmics i Ocupació ha rebut més de 60 reptes des de les diferents entitats, associacions i sectors de la ciutat, "als quals volem donar-los solució a través de la innovació i el talent, pel qual València és conegut en l'àmbit internacional". Així, tal com ha manifestat l'edil, "tots els reptes que s'han plantejat busquen oferir solucions des dels xicotets comerços fins a les grans necessitats com a ciutat moderna i dinàmica en un entorn metropolità en constant creixement".

Els àmbits dels projectes són: turisme, cultura, oci i entreteniment, esport i salut, ocupació, formació, educació i bretxes socials, comerç, i servicis a més de solucions tecnològiques estratègiques per a l'economia valenciana.

Totes les empreses i/o persones que vulguen afrontar aquests reptes tenen fins demà, 15 d'octubre, per a sol·licitar la subvenció a través de la pàgina web www.retosvlc.com.

Destacats