FGV inicia una campanya informativa de la integració del Títol d'Abonament Temporal en la targeta moneder TuiN

Els abonaments carregats fins al 31 de desembre del present any seguiran sent vàlids fins a la seua data de caducitat

Guardar

viv_tat_tuin_1
viv_tat_tuin_1

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya informativa per a explicar la integració del Títol d'Abonament Temporal (TAT) mensual i anual en la targeta moneder TuiN a partir de l'1 de gener de 2017, data en què deixaran de vendre's com a títols de Metrovalencia. De totes maneres, els abonaments carregats fins al 31 de desembre del present any seguiran sent vàlids fins a la seua data de caducitat.

D'esta manera, FGV substitueix el sistema TAT de pagament anticipat per a viatjar tot el mes/any a preu fix (segons el nombre de zones tarifàries) pel sistema de targeta moneder intel·ligent de la TuiN, en el qual solament pagues el cost dels viatges realitzats per qualsevol combinació zonal durant tot el més natural fins que arribes a un límit de despesa mensual, a partir del moment de la qual els viatges són gratuïts durant la resta d'eixe mes per al titular de la targeta personalitzada.

Esta mesura s'emmarca en l'objectiu de FGV de racionalitzar i reduir el nombre de títols propis de transport de Metrovalencia, que va començar amb la implantació de la targeta moneder TuiN i el títol del qual anirà progressivament integrant tots els títols multiviaje i temporals, com el Bo 60x60 (ja suprimit), el Títol d'Abonament Temporal i posteriorment el Bono metro.

Dins de la campanya informativa, agents de FGV explicaran en diferents estacions esta integració i es repartiran 10.000 fullets en eixes instal·lacions, en els Centres d'Atenció al Client i Punts de Clients, a més de la cartelleria en les vitrines de les estacions. Així mateix, els teleindicadors, les màquines automàtiques d'expedició de bitllets i l'interior de les unitats informaran de la translació del TAT a la TuiN, igual que la web www.metrovalencia.es i les xarxes socials.

TuiN es carrega i recarrega amb un mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia i s'ha de validar d'entrada i eixida, excepte en el tramvia (solament d'entrada), perquè puga aplicar el preu corresponent al trajecte realitzat. El títol permet viatjar per tota la xarxa amb qualsevol combinació zonal (1, 2, 3 o 4 zones) i descompta del saldo disponible en eixe moment l'import corresponent al nombre de zones recorregudes, amb el mateix preu d'un viatge amb Bono metro, encara que amb alguns avantatges comercials afegits.

Avantatges de la targeta TuiN

Les persones que carreguen la targeta moneder TuiN en una passada personalitzada de FGV viatjaran al mateix preu que el Bono metro (0,72 euros en zona A), amb els avantatges comercials que ja ofereix la TuiN: no hi ha zona D excepte Aeroport, tot el tramvia és Zona A i els trajectes entre estacions contigües de diferents zones es consideren com una sola zona. Al seu torn, si disposen d'una targeta personalitzada, quan superen un determinat consum dins del mateix mes natural, la resta de desplaçaments en el mateix mes es realitzaran de manera gratuïta, com en una Targeta d'Abonament Mensual.

La targeta TuiN aplica sempre l'opció més avantatjosa per al titular, sense que este haja de canviar de títol segons l'ús que faça del metro i tramvia al llarg de l'any. Per açò, el titular d'una Targeta Mensual que es passe a la TuiN no haurà de preocupar-se de canviar de títol els mesos que viatge menys amb metro o tramvia per a estalviar diners, i el titular d'un Bono metro que es passe a la TuiN podrà beneficiar-se d'un estalvi important en la seua despesa mensual en aquells períodes en els quals utilitze més estos mitjans de transport.

Per a gaudir dels avantatges de la TuiN no és necessari pagar tot el mes al davant, sinó únicament carregar el saldo mínim de la TuiN (10 euros) i anar reposant el saldo quan s'esgote, al llarg del mes. Quan s'arribe als límits de despesa establits, el titular de la targeta personalitzada tindrà tarifa plana segons el nombre de zones recorregudes; però, si no arriba a eixe límit, només haurà de pagar els viatges que ha realitzat, perquè el saldo disponible en la TuiN no caduca mai.

El límit de consum mensual perquè el titular de la targeta personalitzada viatge de manera gratuïta la resta del més natural és de 41 euros per a una zona, 53 euros per a dues zones, 63 euros per a tres i quatre zones i 72 euros per a Aeroport. Fins que l'usuari abast eixe límit, pagarà el preu complet del trajecte recorregut.

El titular d'una passada personalitzada de FGV que carregue la TuiN es beneficiarà també de l'avantatge d'este títol consistent en la possibilitat de viatjar acompanyat de més persones (fins a 60), encara que la despesa que realitzen els seus companys de viatge no es tindrà en compte en el còmput del consum mensual acumulat pel mateix titular.

Els clients de Metrovalencia poden adquirir una targeta personalitzada en qualsevol Centre d'Atenció al Client o Punt del Client de Metrovalencia i carregar la targeta moneder TuiN en qualsevol màquina automàtica de la xarxa de metro i tramvia. La web www.metrovalencia.es també permet recarregar el saldo de la TuiN a través de la xarxa.

Arxivat a:

Destacats