Superfesta gratuïta de tres dies en el Parc Central de València per la Gran Fira

Descobrix tota la programació de la festa del Parc Central de València per al cap de setmana

Guardar

Actuació de la Correfira de la Gran Fira de València / Foto: Gran Fira València
Actuació de la Correfira de la Gran Fira de València / Foto: Gran Fira València

La programació de la Gran Fira de València es trasllada al parc Central per a convertir-lo en l'epicentre d'una gran festa gratuïta durant tres dies consecutius en la qual no faltaran activitats per a grans i menuts. Seran els dies 12, 13 i 14 de juliol de 2024 quan en el marc de la Gran Fira de València tinga lloc este esdeveniment que no et pots perdre. Descobrix tots els detalls de la programació.

Esta superfesta del Parc Central de València arrancarà el divendres, dia 12 de juliol, a les 19.00 hores amb activitats infantils. Així, inaugurarà la programació una sessió de contacontes i cantajocs, a la qual li seguiran tallers infantils i una Zona Urban per als més joves. A la nit, a partir de les 22.00 hores, serà el torn de la música de cinema amb el Grupo Marxant, que tocaran bandes sonores originals de les pel·lícules més conegudes.

El dissabte, dia 13 de juliol, la festa continuarà, a les 19.00 hores, amb el concert d'un Dj infantil. A les 19.30 hores serà el torn d'un espectacle de màgia; mentre que a les 20.00 hores arribaran, de nou, els tallers infantils i la Zona Urban. Els més majors tindran el seu espai a partir de les 22.00 hores, amb una gran festa de la mà de Las Wot, un grup vocal que va nàixer en 2017 de la mà de tres dones valencianes, i que convidaran els assistents a viatjar en el temps amb la seua música.

Actuació de la Correfira de la Gran Fira de València / Foto: Gran Fira València
Actuació de la Correfira de la Gran Fira de València / Foto: Gran Fira València

Finalment, el diumenge, dia 14 de juliol, a les 19.00 hores arrancaran els tallers infantils i la Zona Urban, i a les 20.00 hores tornarà el concert amb Dj infantil. El fermall d'or a esta gran festa al Parc Central de València de tres dies consecutius el posarà K-SI Jazz, amb una actuació que començarà a les 22.00 hores.

Altres espais de la Gran Fira 2024

Un altre dels espais que també albergarà gran part de la programació de la Gran Fira són els Jardins del Palau, al Jardí del Túria. De fet, els dimarts, a partir de les 19.00 hores, este espai estarà reservat per al Ball dels Majors. Estes vetlades vespertines estaran amenitzades pel Dúo Brillantina.

El dimecres, dia 10 de juliol, a les 20.00 hores, grans i menuts podran gaudir amb el circ acrobàtic Cateura; mentre que a les 22.00 hores, arribarà una Nit de Varietats que serà a càrrec de la Casa del Artista.

Els Jardins del Palau també tindran espai per a la màgia. I és que el dijous, 11 de juliol, a les 22.00 hores, aterrarà en este espai inigualable la companyia Magic & Illusions per a deixar amb la boca oberta al públic assistent.

Festa nocturna Gran Fira València / Foto: Gran Fira València
Festa nocturna Gran Fira València / Foto: Gran Fira València

Els dies 15, 16 i 17 arribarà un dels moments més esperats per les comissions falleres. I és que, des de les 21.30 hores, participaran en la Gala Final Champions de Playback on podran demostrar el treball realitzat durant tot l'any en un escenari únic.

Els més xicotets de la casa tornaran a tindre el seu espai el dimecres 17 amb 'Caperucita, el Musical' (19.30 h); mentre que el dijous 18 seran els amants de la música rock els que gaudisquen d'un espectacular tribut a la mítica banda britànica Queen (22.00 h). La música rock tornarà el 25 de juliol, a la mateixa hora, amb el tribut a la banda The Beatles, que serà a càrrec de Los Blisters.

Les tradicions valencianes serà les protagonistes amb una actuació de Folklore valencià, el dimarts, 23 de juliol, a les 22.00 hores; i el musical 'Suspiros de España', el 24 de juliol a les 22.30 hores.

Destacats