Ferrocarrils de la Generalitat licita la substitució de les escales mecàniques de l'estació de Salt de l´Aigua de Metrovalència

Guardar

Salt de l'Aigua
Salt de l'Aigua

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), l'adquisició de dues escales mecàniques per al vestíbul secundari de l'estació de Salt de l'Aigua de Metrovalència. El procés de licitació s'inicia per valor de 340.000 euros, IVA exclòs.

FGV ha pres la decisió de substituir les escales automàtiques d'aquesta estació davant els continus problemes de funcionament que van començar a detectar-se a finals de l'any 2015 i que finalment han obligat, davant la impossibilitat de solucionar les avaries registrades, a iniciar el procés per a l'adquisició de dos nous dispositius d'accés.

L'estació de Salt de l´Aigua disposa d'ascensors que comuniquen els vestíbuls amb les andanes afectades. Al seu torn, i mentre que les escales no estiguen en funcionament, FGV ha reforçat els elements habituals de comunicació amb els seus viatgers per informar d'aquesta incidència, tant en les mateixes estacions com a través de la seva pàgina web o xarxes socials.

Amb anterioritat a aquesta actuació, FGV ha resolt les avaries de les escales mecàniques d'accés a l'estació d'avinguda del Cid i de l'ascensor de l'andana central de l'estació d'Albereda.

Metrovalència compta amb un total de 137 escales mecàniques distribuïdes en les seues 35 estacions subterrànies que, al seu torn, disposen de 84 ascensors. En l'actualitat, a excepció de les escales mecàniques de Salt de l´Aigua totes estan en funcionament igual que els ascensors.

L'estació de Salt de l'Aigua, pertanyent al terme municipal de Manises, es va obrir al públic el 18 d'abril de 2007. Les instal·lacions formen part en l'actualitat de les línies 3, 5 i 9 de Metrovalència.

Destacats