Exhibicions, zumba i tallers infantils se sumen a la VI Marxa contra la Violència Masclista de València

La donació per la compra del dorsal d'aquesta marxa solidària, que se celebrarà el diumenge 27 de novembre, és d'1 € per participant

Guardar

Javier Mateo, Virginia Sanchis, Pau Pérez i Fernando Álvarez, en la presentació de la VI Marxa contra la Violència Masclista
Javier Mateo, Virginia Sanchis, Pau Pérez i Fernando Álvarez, en la presentació de la VI Marxa contra la Violència Masclista

València posa en marxa, un any més, la VI Marxa contra la Violència de Gènere, que arriba a la seua sisena edició amb un recorregut de 5,5 km per diferents zones de Ciutat Vella. Es tracta d'una iniciativa de caràcter solidari que se celebrarà el pròxim dia 27 de novembre de 2022 a les 10 hores, i que convida a la ciutadania a participar en una marxa que visibilitza, en un àmbit sa i esportiu, la lluita social contra el maltractament i les agressions masclistes, amb motiu del 25-N, el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència amb les Dones.

Aquesta "festa de la lluita contra la violència de gènere", tal com la defineix Pau Pérez, director Regional de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals en El Corte Inglés, que patrocina aquest esdeveniment des dels seus inicis, està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de l'Ajuntament de València, i en benefici d'Alanna, una associació composta per dones professionals contra la violència masclista. Fernando Álvarez, representant del també patrocinador Cocacola, manifesta el seu compromís total, perquè declara ja comparteixen un projecte anomenat 'Gira Dones' amb l'organització esmentada, que promou la diversitat, la inclusió i el talent femení per a construir una societat millor.

El recorregut de la VI Marxa contra la Violència Masclista s'inicia i finalitza en el Passeig de l'Albereda, Albereda, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors, i es podrà realitzar com es preferisca; corrent, caminant, en patinet o amb bicicleta. "Es tracta de comptar amb la participació més gran possible, i incentivar a les famílies, avis i àvies a participar en aquesta implicació a través de l'esport", assenyala Javier Mateo, regidor d'Esports i president de la FDM.

A més, aquesta iniciativa d'emprenedoria i sensibilitat social es completarà amb activitats per a tota la família, com a classes esportives de zumba o handbol, tallers infantils i exhibicions esportives, i acabarà a la 14:00 h. També "es pot comprar el dorsal sense participar", informa Mateo. En nom de l'Associació, Virginia Sanchis ha agraït l'esforç municipal pel seu compromís amb aquesta xacra social, i ha convidat que la ciutadania isca al carrer per a "cridar contra la violència de gènere". D'altra banda, Pérez ha assenyalat que la plantilla del Tall compta amb un 70% de dones, així com Álvarez ha afegit que un equip de "runners" de l'empresa eixiran a córrer amb especial entusiasme.

Recollida de dorsals

Totes aquelles persones que vulguen formar part en la marxa poden adquirir els seus dorsals al preu simbòlic d'un euro, i aquesta recaptació es destinarà a l'associació esmentada, entitat sense ànim de lucre que va nàixer en 2002.

A més, els dorsals es poden recollir en la zona d'eixida de la carrera del mateix diumenge, o en les seccions d'esports de tots els Centres del Corte Inglés, els empleats del qual "estaran encantats d'atendre-us", exposa Pérez.

-Avinguda de França
-Nou Centre
-Pintor Sorolla

Rossy de Palma acudirà a la marxa

Segons informa l'Associació Alanna en la seua pàgina web oficial, l'actriu, cantant​ i model​​ espanyola Rossy de Palma, que ha participat en famoses pel·lícules com "Toc Toc" o "Dones a la vora d'un atac de nervis", ja té el seu dorsal per a la VI Marxa contra la violència de gènere.

Arxivat a:

Destacats