Este dijous es va constituir el Consell de Cooperació Municipal de València

Entre altres assumptes, es triaran les quatre ONGD que formaran part de la Comissió permanent

Guardar

-L'ajuntament_de_valència
-L'ajuntament_de_valència

L’Hemicicle municipal va acollir este dijous el ple de constitució del Consell Municipal de Cooperació de València que presideix el regidor Roberto Jaramillo. L’acte va arrancar a les 18 hores amb l’elecció de la vicepresidència, de la comissió permanent i l’aprovació de les tres comissions de treball amb què començarà a treballar.

“El Consell Municipal de Cooperació és l’òrgan de participació i consulta en matèria de cooperació al desenvolupament amb què es dota el consistori per tal d’incloure i fer partíceps la ciutadania i les organitzacions que treballen amb estos assumptes en les decisions que prenim en esta matèria” ha recordat el regidor i president del consell, Roberto Jaramillo.

Este dijous es va constituir formalment amb l’elecció de la Vicepresidència i amb l’elecció de les quatre ONGD que ocuparan les vocalies de la Comissió Permanent, reservades a la representació del col·lectiu d’ONGD presents en el Ple. Ja en són membres la UV, UPV i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

“Entre les funcions del Consell hi ha les de proposar prioritats i criteris que han de regir els plans d’actuació en matèria de cooperació, assessorar l’Ajuntament en les seues polítiques i col·laborar en el disseny, seguiment i avaluació de la gestió municipal en allò que es referix a les àrees relacionades. També proposaran campanyes de sensibilització, comunicació i trobades que afavorisquen el treball en xarxa del teixit associatiu”.

A més, es va aprovar la posada en marxa de les tres primeres comissions de treball: la comissió de Criteris i Prioritats, Instruments per a la Concessió d’Ajudes i la comissió d’educació per al desenvolupament.

Arxivat a:

Destacats