Este cap de setmana torna a la ciutat el programa 'Cultura als barris'

Guardar

el gran jordiet
el gran jordiet

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de València. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre d’altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s'han preparat dins d'una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i els ciutadans.

En el barri del Cabanyal, hui a les 19.00 hores, en la plaça de l’Església dels Àngels, tindrà lloc una actuació teatral, Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra. Demà dissabte 22, d'11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

En la plaça de l’Església de Campanar,  hui de 17.00 a 20.00 hores, es podrà participar en tallers de cantereria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d'un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec de El Tudell. Demà dissabte, en el mateix lloc, es realitzaran d'11.00 a 14.00 hores tallers de raku i paper reciclat acompanyats d'una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro.

L’Olivereta, tindrà, hui  de 17.00 a 20.00 hores, tallers de raku, paper reciclat i socarrat destinat a un públic familiar, acompanyats d'una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro. Demà, de 11.00 a 14.00 hores, es podrà participar en tallers de terrisseria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d'un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec de Va de Cant. Les activitats es realitzaran en la plaça de Roma.

Per la seua banda Quatre Carreres podrà gaudir hui, en la plaça del Poeta Badenes, a les 19.00 hores, d'un espectacle de màgia i humor destinat a un públic familiar de la mà de el Mago Piter. Demà, en el mateix lloc i a la mateixa hora, hi haurà un concert de música a càrrec de la formació Dúo Cello-Guitarra, Antonio Cotolí i Gloria Aleza.

Benicalap, en la plaça Nova de l’Església, hui a les 19.00 hores, també podrà gaudir del concert de música a càrrec de la formació Dúo Cello-Guitarra, Antonio Cotolí i Gloria Aleza. Demà, també a les 19.00 hores i en el mateix lloc, començarà un recital de poesia per a tots els públics, de la mà de Carles Cano i Vicent Camps.

En la Saïdia, hui  de 17.00 a 20.00 hores i demà de 11.00 a 14.00 hores, en el carrer d’Almassora, 51, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

En el barri de Jesús, en la plaça d’Holanda, este cap de setmana els protagonistes seran els més menuts. Hui a les 19.00 hores començarà un espectacle de titelles anomenat Història de Titella, a càrrec de Edu Borja. Per a demà, de 11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

Finalment, en la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya, a les 19.00 hores, estarà el Gran Jordiet, amb La maleta de Jordiet, i Vicente Cortés, amb Contar per Contar. Cantar per Cantar, un espectacle creat per a passar-ho bé amb la màgia i la música de les paraules. Demà, en el mateix lloc i a la mateixa hora, començarà l'espectacle d'humor Esqueches, a càrrec del grup JUJA Teatre, destinat a un públic juvenil i adult.

horarios_21_22_Oct

Destacats