Esquerra Unida denuncia la perillositat que suposa la falta de poda en el carril bus del Bulevard Sud

Guardar

Carril Bus Bulevard Sud 1 (1)
Carril Bus Bulevard Sud 1 (1)

La coordinadora d'EUPV de la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat la situació de perillositat que suposa la situació de falta de poda que pateix el carril bus del Bulevard Sud enfront de l'Hospital La Fe. En concret, Albert ha explicat que el mal estat de les tanques provoca que els autobusos de l'EMT freguen al seu pas i, fins i tot, colpegen els espills retrovisors en la seua part dreta.

“Aquest tram del Bulevard es troba totalment desatès per l'Ajuntament de València, sense manteniment de les tanques annexes al carril bus, amb arbres sense podar durant anys, amb branques trencades sense retirar durant mesos i mesos o uns altres que impedeixen passejar sense haver d'acatxar-se perquè no es poden, així com la vorera envaïda per mates o un parc infantil on han crescut arbustos”, ha explicat la dirigent de la formació d'esquerres.

Així mateix, Rosa Albert ha assenyalat la perillositat que suposa el fet que les grans branques estiguen donant colps constants als autobusos municipals que transcorren per aquesta zona i que està provocant importants danys en moltes línies.

Finalment, ha recordat la situació de falta de manteniment en la qual es troben en l'actualitat els parcs i jardins de la ciutat, circumstància especialment agreujada durant els mesos d'estiu per la falta de personal. “Desgraciadament, hi ha coses que, malgrat el canvi de govern municipal, segueixen igual que en l'etapa del PP”, ha dit la coordinadora, qui ha exigit a la Regidoria de Parcs i Jardins que pode i condicione aquesta zona de la ciutat tan transitada de manera habitual per la ciutadania.

Arxivat a:

Destacats