'Espai Rambleta', un referent cultural a València

Des de la seua inauguració, este centre cultural s'ha convertit en un dels més destacats a nivell nacional

Guardar

Font: larambleta.com
Font: larambleta.com

Quatre anys fa des que 'Espai Rambleta' es va inaugurar en el barri de Sant Marcel·lí, i des de llavors no ha parat fins a aconseguir el seu principal objectiu: D'una banda, acostar la cultura a un barri, que no disposava de centres culturals i, d'una altra, ser un agitador de pensament en la ciutat, així com un impulsor de tendències.

Font: larambleta.com Font: larambleta.com

Amb molt treball i dedicació, 'Espai Rambleta' s'ha convertit en un referent cultural no sols a València, sinó també en l'àmbit nacional A través d'una espectacular programació de propostes de qualitat, innovadores i avantguardistes, este espai s'ha consolidat, i és una cita ineludible per a qualsevol companyia de teatre, músics, cineastes, personatges televisius, etc.

Este centre cultural, que compta amb diferents espais com el teatre/auditori, la sala d'exposicions, la biblioteca o la terrassa a l'aire lliure, entre altres, és un punt de trobada en què es dóna cabuda a tot tipus d'expressions artístiques, erigint-se com un aglutinador de talent.

Així mateix, una altra característica que diferència a 'Espai Rambleta' és la possibilitat d'organitzar activitats privades en un entorn de creativitat, que assegura l'èxit de cada un dels esdeveniments.

Durant estos quatre anys, el nombre de visitants no ha parat d'augmentar. El repte que es proposen ara és involucrar, encara més, a tots els veïns i, especialment, als jóvens, ja que ells són el motor del barri.

Font: larambleta.com Font: larambleta.com

I com en 'Espai Rambleta' no paren d'innovar i proposar plans per a tots els gustos. A València Extra, volem destacar l'esdeveniment d'este dissabte, 23 de juliol, a les 22:00 hores.

Tots els amants de la moguda madrilenya tenen una cita en el teatre de la Rambleta per a gaudir d'un recorregut teatral i musical dels anys 80. Cançons mítiques d'Alaska, Mecano, Hombres G, Radio Futura, Tino Casal, La Unión, i molts més, es recordaran en este esdeveniment, que té com a nom 'La Movida Madrileña, El Regreso a los 80'.

A través d'una història divertida, els espectadors passaran una vetlada entretinguda i molt diferent. T'animes?

Arxivat a:

Destacats