Esgotades les entrades gratuïtes del Caixaforum València

El 22 de juny aquest espai obrirà les seues portes al públic

Guardar

Interior de CaixaForum València
Interior de CaixaForum València

A poc més de 10 dies per a la inauguració del CaixaForum València, les primeres entrades gratuïtes disponibles ja estan esgotades. L'organització convidava per a la seua setmana d'inauguració a unes 20.000 persones que, amb celeritat i en tan sols dos dies, ja han reservat el seu accés gratuït a les exposicions que podran veure's en l'Àgora del 22 al 30 de juny.

Aquest nou centre d'art pretén ampliar encara més si cap la programació expositiva de la ciutat de València. L'acte d'estrena serà el pròxim 21 de juny, encara que serà a partir de l'endemà quan el públic podrà contemplar les primeres col·leccions que s'exposaran en aquest espai cultural.

Entre les exposicions programades per a la setmana del 22 al 30 de juny estan 'Faraons d'Egipte', 'Horitzontal i límit. Visions del paisatge' i '#LaNube'. Respecte a la primera, cal destacar que els objectes venen del British Museum i l'exposició explora els ideals el simbolisme i la ideologia d'aquests faraons, així com les realitats de la vida a la vall del Nil.

Espacio La Nube de CaixaForum València
Espai El Núvol de Caixaforum València

La segona de les tres exposicions esmentades anteriorment està composta per obres pertanyents a la Col·lecció d'Art Contemporani de la Fundació "la Caixa". Aquestes es relacionen amb pintures del passat històric i creacions contemporànies de diferents col·leccions. Hi ha obres d'artistes com Bleda i Rosa, Joan Miró, Ramon Casas o Gustave Courbet.

Finalment, '#LaNube' convida a fer un viatge per a conéixer les tecnologies associades a la Intel·ligència Artifical en l'àmbit de l'educació, així com alguns projectes existents per a impulsar en el futur una coordinació consolidada entre docents, estudiants, famílies, institucions, investigadors i empreses.

Pel fet que ja no queden entrades gratuïtes, el preu de l'entrada general és de sis euros, encara que l'accés és gratis per a clients de CaixaBank, Carnet Jove Europeu o menors de 16 anys.

L'horari serà de dilluns a diumenge i festius de 10.00 h fins a les 20.00 hores. Es podran comprar les entrades en taquilla fins 30 minuts abans del tancament.

Interior de CaixaForum València
Interior de Caixaforum València

 

Destacats