Es renova la sala de musculació del poliesportiu Cabanyal-Canyamelar

Guardar

Foto1 Muscu
Foto1 Muscu

La sala de musculació del Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar ha reobert al públic després de la reforma escomesa els últims mesos i dirigida a renovar les instal·lacions i equipament per a adaptar-los a les noves tendències de l'entrenament funcional, el fitness i la musculació. En total són més de 300 metres quadrats renovats, que han suposat una inversió de més de 97.000 euros.

La regidora i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha assistit a la presentació de l'espai renovat, on ha reiterat el compromís de renovació de totes les instal·lacions de la ciutat de València. «Un dels punts principals del nostre Pla Estratègic és la renovació i adaptació de tots els espais esportius de la ciutat que gestiona la Fundació Esportiva per a fer-los el més accessible per a totes les persones i comptar amb un equipament renovat per a totes i tots els que desitgen entrenar en les nostres instal·lacions». L'espai disposa d'una superfície de 314,03 m², i compta amb tota la maquinària d'entrenament renovada i personalitzada amb la imatge de l'Organisme Autònom Fundació Esportiva Municipal. La reforma total ha tingut un cost de 97.939,94 euros.

El nou equipament compta amb màquines per a l'entrenament de 'cardio' (bicicletes, el·líptiques, cintes de córrer, etc.), entrenament de força (amb màquines de musculació guiades de plaques per a tots els grups musculars) i amb elements de pes lliure (barres, discos, etc.). Com a novetat, l'actuació ha inclòs un mur funcional. Tal com ha explicat la regidora d'Esports, «aquest nou equipament està pensat per a oferir a les persones usuàries un ampli ventall de possibilitats d'entrenament adaptats a tots els públics i nivells».

Arxivat a:

Destacats