Es millorarà la ventilació i la seguretat del centre de servicis socials de Natzaret

Guardar

1105 obres CMSS Natzaret 1
1105 obres CMSS Natzaret 1

Aquest divendres començaran les obres per substituir la fusteria exterior del Centre Municipal de Servicis Socials (CMSS) de Natzaret, al carrer del Parc de Natzaret. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha explicat la importància d'aquesta intervenció perquè "el canvi de finestres millorarà la ventilació del centre en una situació com l'actual, en què poder obrir les finestres és fonamental, i a més millorarà la seguretat de l'edifici per l'estat actual de les finestres".

La intervenció permetrà corregir la manca de subjecció de les finestres per l'exterior, el que impedeix la seua obertura pel risc de trencament. A més, una instal·lació posterior d'una barana en l'interior tampoc permet la seua neteja correcta. "Una atenció a la ciutadania de qualitat i eficient inclou tindre unes infraestructures en les millors condicions per al personal municipal i les persones usuàries", ha destacat Notario, qui ha insistit també en la necessitat de garantir la seguretat i la importància de poder renovar l'aire i ventilar l'espai interior amb les noves finestres.

Les obres, amb un pressupost total de 37.242,02 euros, IVA inclòs, contemplen la retirada de les baranes interiors, el desmuntatge dels vidres, l'alçament de la fusteria, la instal·lació de premarcs, la substitució de les finestres de les plantes superiors, el segellat de juntes perimetrals, la instal·lació de vidres de baixa emissivitat tèrmica i de seguretat així com d'elements que faciliten l'escorriment de l'aigua de pluja i els remats i la pintura plàstica en l'interior.

Arxivat a:

Destacats