Es desplacen un millar de contenidors per a optimitzar el servei de recollida en Falles

Guardar

contenedores
contenedores

El servici municipal de Gestió de Residus Sòlids ha posat en marxa el dispositiu habitual per traslladar, retirar o instal·lar contenidors a les vies públiques amb l'objectiu d'optimitzar el servici durant aquestes setmanes de celebració de les Falles. Enguany se'n desplacen de la seua ubicació habitual 1.249, se'n retiren 752 i s'hi instal·len 1.018, quasi tots en la zona que comprén el centre històric de la ciutat i molts barris al sud del jardí del Túria.

La regidora Pilar Soriano ha explicat que «les Falles transformen València per complet, amb el que això significa per als equips que es mouen per tota la ciutat per arreplegar els residus de tots els contenidors, que, a més, en són molts més que en altres dates de l'any». Aquesta circumstància motiva que cada any s'optimitzen els recursos disponibles per deixar la ciutat en el millor estat possible.

En total aquests dies s'han desplaçat 689 contenidors grisos, els de la fracció resta; 209 de paper i cartó, 208 d'envasos i 143 d'orgànica. A més, sobretot en la zona que queda al sud del jardí del Túria s'han hagut de retirar 448 contenidors grisos, 114 de blaus, 110 de grocs i 80 contenidors marrons per als residus orgànics. També de forma principal en esta mateixa zona de la ciutat s'han incorporat 1.018 contenidors de fracció resta (grisos) per absorbir l'increment de residus que es generen durant la festa gran de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats