Es busquen alternatives al macrohotel de la Saïdia, a València

Gómez dona suport a les reivindicacions veïnals i "buscar solucions davant una iniciativa que pot alterar la convivència del barri"

Guardar

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, durant la reunió amb veïns i veïnes de la Saïdia
La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, durant la reunió amb veïns i veïnes de la Saïdia

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha plantejat buscar entre les diferents àrees de l'Ajuntament de València una alternativa al macrohotel previst en un solar envoltat d'edificis la Saïdia que permeta, a més, generar les dotacions i servicis que necessita el districte. Així li ho ha traslladat este matí al veïnat afectat per la construcció d'esta nova infraestructura durant la reunió que han mantingut per a abordar “la problemàtica de l'hotel” i a la qual també ha assistit la regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía.

“Ens hem reunit amb els veïns i veïnes de la Saïdia que s'estan mobilitzant en contra d'esta espècie de macrohotel estudiantil que volen fer dins d'una illa residencial. Crec que és obvi que este tipus d'iniciatives no és el projecte més idoni per a una àrea residencial o per a una zona envoltada de finques. Per això, crec que cal buscar una solució dins de l'Ajuntament de València, una alternativa que possibilite que hi haja noves dotacions i serveis públics en el barri”, ha explicat la vicealcaldessa als representants veïnals.

Gómez ha mostrat el suport de la delegació de Desenvolupament i Renovació Urbana als veïns i veïnes, i ha incidit en què s'examinaran totes les possibilitats per a trobar una alternativa al macrohotel previst. “Per part nostra, tenim tota la voluntat política d'explorar totes les opcions i estic absolutament convençuda que dins de l'equip de govern podrem per tant arribar a un acord”, ha manifestat al final de la trobada amb els residents.

La vicealcaldessa ha destacat que “este tipus de projectes no encaixen amb el model de ciutat en el qual està treballant la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana” i ha palntejat “estudiar fórmules per a substituir un projecte de macrohotel que pot fracturar la tranquil·litat d'un barri eminentment residencial com la Saïdia”.

“La nostra voluntat és inequívoca i creiem que els veïns i veïnes tenen raó a l'hora de manifestar-se perquè pot ser una iniciativa que altere la convivència i nosaltres estem treballant perquè tots les zones de València siguen espais on tothom se senta com a la seua casa, espais vitals, segurs i creiem que aquest tipus d'idees poden per descomptat anar en contra dels objectius que perseguim com a ciutat”, ha finalitzat.

Destacats