Així és el Betlem Monumental de Nuevo Centro València

El pesebre de Nuevo Centro València es pot visitar gratis del 17 de novembre al 5 de gener

Guardar

Betlem de Nuevo Centro
Betlem de Nuevo Centro

Ja es pot visitar el pesebre monumental de Nuevo Centro València. Així, del 17 de novembre al 5 de gener, pots gaudir, completament gratis, d'aquest gran pesebre instal·lat per l'Associació de Betlemistes de València. L'horari de visita serà de dilluns a diumenge de 10.00 a 21.00 hores, excepte els dies 24 i 31 de desembre que serà de 10.00 a 20.00 hores; o els diumenges 20 i 27 de novembre que l'horari de visita del pesebre de Nuevo Centro serà d'11.00 a 21.00 hores.

El pesebre és la representació material de les escenes del naixement de Jesús, la visita dels Reis d'Orient i la vida quotidiana de les persones d'eixa època. Una autèntica obra d'art que no et pots perdre, ja que es tracta d'un dels millors plans per a Nadal a València. Prova d'això és que, cada any, es converteix en un dels pesebres més visitats de la ciutat.

Però això no és tot, ja que Nuevo Centro València ha inaugurat, a més, les llums de Nadal. Les Falleres Majors de València van ser les encarregades de l'encesa de llums. En aquesta ocasió, per a celebrar el seu 40 aniversari, han instal·lat una impressionant il·luminació nadalenca que no deixarà a ningú indiferent. A més, com és ja tradicional, s'ha instal·lat la Casa del Nadal, un espai perfecte per a comprar articles nadalencs.

Nuevo Centro València es vist ja de Nadal, i com no podia ser d'una altra manera, torna el tren de Nadal. Per cada compra mínima de 20 € en el centre comercial, es podrà gaudir d'un viatge al tren per persona abonant 1 €. En cas de voler pujar sense tiquet de compra, el preu del tren de Nadal de Nuevo Centro serà de 2,5 euros.

L'horari del tren de Nadal serà de dilluns a divendres de 17.00 a 21.30 hores, i caps de setmana i festius d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 22.00 hores.

Arxivat a:

Destacats