Com aconseguir les entrades gratuïtes per als concerts homenatge a Nino Bravo a València

València acollirà dos concerts en homenatge a Nino Bravo: en el Teatre Principal i en el Palau de Les Arts

Guardar

Una imagen del cantante Nino Bravo
Una imagen del cantante Nino Bravo

Nino Bravo s'ha convertit en protagonista en els últims dies. I és que la Banda Municipal de València no només oferirà un concert, en el Teatre Principal, el pròxim 14 de febrer; sinó que a més, s'ha anunciat un nou concert que tindrà lloc en el Palau de les Arts de València. La data triada serà el 27 d'abril. La nova convocatòria s'ha realitzat a causa del gran èxit d'acolliment que ha tingut aquesta iniciativa de la formació musical valenciana.

El motiu d'aquests concerts no són un altre que rendir un homenatge a Nino Bravo en el 50 aniversari de la seua defunció. Així, igual que el concert del dia 14 de febrer, el del 27 d'abril també serà completament gratuït. Això sí, amb localitats limitades fins a completar l'aforament.

Per a aconseguir entrades per als concerts sobre Nino Bravo a València, tan sols serà necessari accedir a l'enllaç de la web de la Banda Municipal de València, que s'habilitarà en els pròxims dies, per a realitzar la reserva.

Els arranjaments per a banda simfònica de totes les cançons són del director convidat d'aquest concert, Iñaki Urkizu, qui ja va col·laborar amb els espectacles musicals "Recordando a Nino Bravo" i "El baúl de los 70" per al cantant Serafín Zubiri, entre altres, i que ha dirigit a la Banda de Música de l'Ertzaintza des de l'any 1998.

En el concert també actuaran Felipe Garpe, Sheila García i Eva Ferri, filla de Nino Bravo, que interpretaran les peces més conegudes del cantant d'Aielo de Malferit. El públic podrà escoltar les cançons "Como Todos" i "Te quiero, te quiero" de Manuel Alejandro; "Mis noches sin ti" de Demetrio Ortiz; "Nuestro hogar será el mundo", "Amanecer", "América, América" i "Un beso i una flor" de Pablo Herrero i José Luis Armenteros; "Cartas Amarillas" de Juan Carlos Calderón; "Noelia" i "Mi Tierra" d'Augusto Algueró; "Elisabeth" de R. Arcusa & M. de la Calva i "Vivir" del mateix Nino Bravo.

Arxivat a:

Destacats