El Centre d'Art Hortensia Herrero de València té entrada gratuïta este dia de la setmana

El recinte expositiu situat en el Palau Valeriola exhibix més de 100 obres d'art contemporani i obri les portes gratuïtament cada dimecres a la vesprada

Guardar

El Centro de Arte Hortensia Herrero celebra el éxito de visitantes durante su primer mes como dinamizador cultural de València
El Centro de Arte Hortensia Herrero celebra el éxito de visitantes durante su primer mes como dinamizador cultural de València

Des del seu aterratge en el cor de la ciutat de València, el Centre d'Art Hortensia Herrero (CAHH) ha collit un gran èxit de visitants consolidant-se com un dels millors espais expositius d'art contemporani de la capital valenciana. En ell, s'exhibixen més d'un centenar d'obres de 50 artistes de 26 nacionalitats diferents entre els quals destaquen Mat Colishaw, Eduardo Chillida, Joan Miró, Jaume Plensa o Blanca Muñoz.

Més de 100 obres d'art contemporani signades per grans artistes nacionals i internacionals que es troben en l'antic Palau Valeriola, en el carrer del Mar número 31. Este edifici d'estil barroc que data del segle XVII i ha sigut reconvertit després d'una inversió de 40 milions d'euros en un centre d'exposicions modern i avantguardista sense oblidar el seu passat romà, visigot, islàmic i finalment cristià.

Ara, el centre obri les seues portes al públic general oferint una jornada en la qual l'entrada és gratuïta cada dimecres a la vesprada en horari de 15 a 20 hores. Encara que l'entrada no tindrà cap cost, des del centre d'art especifiquen que no es tracta d'entrada lliure, sinó que caldrà aconseguir el tiquet de manera anticipada. D'esta manera, i per motius d'aforament i un major control, els interessats en visitar el recinte gratuïtament hauran de reservar prèviament a través de la web el dia i l'hora a la qual assistiran al centre expositiu.

Com aconseguir l'entrada gratuïta per a visitar el CAHH

Visitar el Centre d'Art Hortensia Herrero cada dimecres a la vesprada (des de les 15 fins a les 20 hores) serà gratuït, però es necessitarà obtindre l'entrada anticipadament a través de la pàgina web del recinte. Així, en el portal web s'haurà d'accedir a l'apartat 'Entrades' on es pot seleccionar la data i la franja horària a la qual desitja accedir a aquest museu d'art contemporani.

Després de seleccionar l'opció d''Entrada general' o 'Entrada de grup', es desplegarà un calendari en el qual si se selecciona qualsevol dimecres, l'usuari podrà aconseguir l'entrada gratuïta. Durant el procés, l'interessat haurà de triar el dia i la franja horària a la qual desitge assistir i després d'emplenar les dades personals rebrà a través del correu electrònic les entrades sense cap cost.

Destacats