Entra en funcionament el nou carril bici del carrer Clariano

La nova connexió, que uneix el Campus dels Tarongers amb l’avinguda de Blasco Ibáñez millora tant la mobilitat ciclista com de vianants

Guardar

carril bici Clariano
carril bici Clariano

El Servici de Mobilitat Sostenible, amb la col·laboració de l’empresa Pavasal, ha creat un nou carril bici i ha millorat la connexió del que provenia d’Albalat dels Tarongers.

Açò és degut a que, fins ara, a l’altura de l’encreuament entre els carrers Clariano i Palància, el carril bici circulava sobre vorera i creuava el pas de vianants d’acord amb una lògica tortuosa per a la segura mobilitat dels agents més vulnerables de l’espai públic. 

Amb la possibilitat, ara, de prosseguir la circulació per Clariano fins a Blasco Ibáñez, i desplaçant l’antic tram del carrer del Palància per a que el pas de vianants mantinga tot el seu espai, es millora la circulació tant de ciclistes com de vianants.

A més, s’han mantingut les places d’estacionament per als vehicles i el suprimir un carril “no ha suposat cap problema de circulació perquè el carrer del Clariano d’entrada assumia un espai de calçada superior al trànsit albergat”, segons assenyalen els tècnics del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València.

D’altra banda, s’ha protegit el gir de calçada al carrer del Palància amb pintura i fites que eviten l’estacionament en un tram on no estava permès. Un protecció que ajuda a minvar la velocitat dels vehicles que hi accedeixen just abans del pas de vianants i el carril bici transversal.

Arxivat a:

Destacats