Encesa la bola nadalenca de sis metres per a estimular les compres al centre de València

Guardar

2112 Emiliano. Turisme Nadal
2112 Emiliano. Turisme Nadal

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, juntament amb representants l'Associació de Comerciants del Centre, han encés aquest cap de setmana la bola nadalenca de 6 metres que l'Ajuntament de València, a través de la delegació de Turisme, ha col·locat al carrer de Sant Vicent conjuntament amb l'entitat.

El regidor ha manifestat que "en aquest inusual Nadal és més important que mai fer costat al xicotet comerç de la nostra ciutat i animar als valencians i valencianes a efectuar les seues compres nadalenques en aquest tipus d'establiments".

Amb aquesta mena d'instal·lacions "volem ajudar a dinamitzar les compres en el centre de la nostra ciutat durant el Nadal" ha explicat García, qui ha assegurat que "davant la crisi que viu aquest sector hem de mostrar el nostre més ferm suport". García ha dit que "el comerç de proximitat ha guanyat força des del confinament i cal aprofitar aquesta oportunitat perquè aquests establiments ens regalen il·lusió este nadal", ha indicat.

Així, ha afirmat que "estimular el comerç local després de la crisi generada per la pandèmia de la covid-19 ha sigut una de les nostres prioritats tant des de l'Ajuntament com des de la Fundació Visit València". Amb aquest objectiu, ha recordat que es va presentar la targeta "València ON", un projecte recollit en el Pla d'Estímul al Turisme i impulsat per l'Ajuntament de València, a través de Visit València, i en el qual participen el Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana.

"Davant les restriccions per a la recepció de visitants internacionals, vam creure necessari buscar nous consumidors locals per a generar negoci i fer costat a les empreses valencianes, amb iniciatives que estimulen el consum i dinamitzen l'oferta", ha explicat l'edil. Per això, ha precisat que aquesta targeta està "inspirada en la València Tourist Card i ofereix avantatges i descomptes als seus usuaris de València ciutat i de la resta de la província".

Destacats