L'EMT reforçarà a València el servei per a la festivitat de la Verge dels Desemparats

S'incrementaran els autobusos en les línies 4, 9, 16, 19, 24, 25, 27, 28, 31, 32 i 99

Guardar

Un bus de l'EMT de València
Un bus de l'EMT de València

València celebra aquest cap de setmana els actes centrals de la festivitat de la Verge dels Desemparats en el marc de la commemoració del centenari de la seua coronació, que es va solemnitzar fa un segle. Amb motiu d'aquesta celebració i de la previsió d'afluència de gent que participarà en les diferents propostes, tant de caràcter religiós com a festiu, l'Empresa Municipal de Transport (EMT) ha preparat reforços en la xarxa d'autobusos.

Dissabte que ve, 13 de maig, l'EMT incrementarà el servei de les línies 4, 9, 16, 19, 27, 28 i 31 per a facilitar els desplaçaments de la ciutadania per a commemorar el centenari de la coronació pontifícia de la Verge dels Desemparats. Concretament, aqueix dia es desenvoluparà la processó d'aqueixa celebració, que inclourà un acte central davant el Pont del Real i finalitzarà amb un espectacle pirotècnic.

A la vesprada, la plaça de la Mare de Déu acollirà una dansà dels grups de ball dels pobles interpretat per l'Associació Cultural Escola de Tabal i Dolçaina Russafa-fa. A les deu de la nit hi haurà concert de la Banda Simfònica Municipal de València en la plaça de la Mare de Déu i, a les 23.30 h, mascletà nocturna en la plaça de l'Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Gironina. Posteriorment, també en la plaça de la Mare de Déu, hi haurà dansà amb la participació dels grups de ball de la ciutat de València i recital de cant d'estil amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

L'EMT també reforçarà les línies 24, 25, 32 i 99 davant la previsió d'un augment dels usuaris durant el cap de setmana en la ciutat; i amb motiu dels talls al trànsit rodat previstos des de demà divendres fins al diumenge pels diferents actes, l'EMT ha planificat noves rutes en les línies afectades amb l'objectiu d'aproximar als usuaris el màxim possible a la seua destinació.

Tota la informació pot consultar-se en la secció “Última Hora” de la web de l'EMT, en l'App i en xarxes socials. I quant al programa d'actes està a l'abast de tot el món en el portal municipal.

Arxivat a:

Destacats